lauantaina

Unelmatuotanto tekee aktiivisesti työtä auttaakseen syrjäytyneitä lapsia, nuoria ja aikuisia. Elämänvalmennusta, voimauttavaa valokuvausta luovaa tekemistä yhdessä. Olen tehnyt työtä vapaaehtoispohjalta n. kaksi vuotta. Tavannut uskomattomia persoonia, ihmisiä joiden syrjäytymisen syynä on usein herkkyys, erilaisuus, itsetunto-ongelmat ja seikat joita nyky-yhteiskunta ei vielä ole valmis ymmärtämään. Ainoa apu on usein lääkitys, terapia siihen että uniikit yksilöt muokataan tiettyyn sopivaan muottiin. Potentiaali näissä superherkissä ihmisissä on valtava kun se osataan ohjata oikeille reiteille. Etsin tapoja ja keinoja rahoittaa toimintaa niin että pystyisin jatkossakin tekemään tätä työtä vapaa-ehtoispohjalta. Haluaisin uskoa siihen että uuden ajan maailmassa toimii vaihto-talous emmekä perusta enää tekemistämme tai elämäämme rahalle. Otan vastaan ehdotuksia siitä miten jatkaa tätä toimintaa, ihmisten jotka haluavat muuttaa maailmaa mukaan tuloa. Aurinkoa ja rakkautta päivääsi Maria

2 kommenttia:

 1. Itse myös mietin millä rahoittaa omaa toimintaani, jolla yritän saada hyviä yrityksiä pysymään hengissä. Oleellista on myös, että yrittäjä pysyy hengissä fyysisesti kuin henkisesti, Siinä on haastetta näinäkin aikoina. Kovin mielellään tuetaan alku- ja kasvuvaiheen yrittäjiä (start-up), jos toiveena ziljoonaliikevaihto tai muut suuret tuotto-odotukset. Minä haluan auttaa niitä, jotka yrittävät vain ansaita leipänsä ja mahdollisesti antavat joillekin muille siihen mahdollisuuden.

  On hirveää resurssien hukkaamista jättää nämäkin ihmiset oman onnensa varaan, jos ajattelee asiaa vaikka vain kansantaloudellisesti eikä edes sen ihmisen kannalta.

  Minun pitäisi laittaa tiukkaan formaattiin oma toimintani ja myydä se julkishallinnolle värittömänä, hajuttomana ja mauttomana ja voisin saada tukieuroja. Veikkaan, että sinullekin se olisi keino. Ei vaan istu mulle enkä usko istuvan sullekaan.

  Hyviä ideoita miettiessä.

  Sari R-E

  VastaaPoista
 2. joo aikamoista. Mä kun en haluaisi ollenkaan käyttää rahaa muutenkaan. Olis niin upeeta palata vaihtotalouteen ja päästä jotenkin johonkin erilaiseen yhteiskuntarakenteeseen joka ei perustu rahalle, sitä odotellessa ;)

  VastaaPoista