sunnuntaina

 
Mä ompelen. Aamusta iltaan, illasta aamuun. Näen vain pitsejä, ihania värejä, hintalappuja.
Ja koska kaikki pitää tehdä itse ja ekologisesti on hintalappuihin käytetty jämätapetteja ym. muita paperinpaloja. Muutamat tarkkasilmäiset hämmästelevät mun vaatemerkkiä, miksi se on hassusti kirjoitettu. Kiroilen huomatessani. Minä ja mun lukihäiriö...ikuinen riesa. Kunnes välähtää että onko tosiaan niin ettei tässä ahtaassa lokerointiyhteiskunnassa ole tilaa erilaisuudelle, virheille. Pitääkö kaiken olla niin täydellistä. Ja mä en missään nimessä ole. Mikään desing ihminen ennemmin just desing. Outo yhtälö joka ei aina aukea kaikille tarkoituperillään. Siispä päätän että mun merkki on just tää. Paljasjalkaisen maalaistyttösen vintage- henkiset lukihäiriömekot. Jokainen saumakaan ei ole täydellinen mutta nää onkin ladattu täyteen rakkausenergiaa, jotain mitä halpatehdastuotannosta saattaa puuttua. Niin ja Elvis on ollut mukana synnyttämässä näitä.
 Että tervetuloa ensimmäisille satumaisille vaate & raakakakku kutsuille. Vinoon taloon Porvooseen. Tapahtuma on lähinnä mun ystäville mutta saa tulla kurkkimaan jos innostaa... 27.4 10-16 kysymällä annan tarkemman osoitteen.

3 kommenttia:

 1. Aivan ihania mekkoja! Harmi, että olen just tuolloin reissussa...toivottavasti törmään luomuksiisi jossakin muussa yhteydessä, kiinnostaisi kovasti saada noin kaunis kesämekko.

  VastaaPoista
 2. Oi mäkin mielellään ostaisin tollaisen kesämekkosen, jos saisin....:) Ihania t. Kirsberry

  VastaaPoista
 3. Mäkin toivon että mun luomuksiin tullaan törmäämään, haluaisin mullistaa vaateteollisuutta ja tehokkuusajattelua ja valmistaa näitä rakkausmekkoja ihmisille. Saa nähdä mihin se vie :)
  Kirsi saat varmasti. Joko mekkokutsuilla tai jotenkin muuten sopimalla :)

  VastaaPoista