perjantaina


Talon rakennus on erittäin hidasta ja vaativaa puuhaa. Etenkin jos joutuu vahtimaan näitä kaheleita.


Äiti on onneksi pois jaloista sotkemasta. Rouvan työt alkoivat ja siellä hän on tiukasti uraputkessa...se mitä lapset sillä välin puuhaavat on sittten toinen juttu...Nuppu Kukkanen ilman äidin vahtivaa silmää järjesti välittömästi tapahtuman rauhan ja rakkauden puolesta. Siellä hän nyt paasaa niille jotka jaksavat kuunnella. Paljastaa systeemin mätiä kohtia ja herättää närää urakeskeisissä vanhemmissaan.


Armas tuo valoisa prinssi lupautui laulamaan tärkeän sanoman puolesta. Oikeasti hän on tehnyt rakkauslauluja Nupulle mutta tyttö on niin intona pelastamassa maailmaa ettei ehdi kuunnella.


Teukka  ilonpilaaja on negatiivisten energioiden kyllästämänä päättänyt estää siskonsa maailmanpelastus aikeet. Saa nähdä mihin tää kaikki viekään...

5 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä niin ihana <3 :)

  VastaaPoista
 2. Tuollaisen nukkekodin kaheleineen minäkin huolisin - sopisi hyvin meidän pöhkään perheeseen;)

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä hauskaa!!! Idearikasta viikonloppua sulle !

  VastaaPoista
 4. Paskat kirppislöydöt-sivulla oli tosi järkky peikko(?) porukka, josta tuli mieleen, että onko ne livistäneet karkuun sun nukketalostasi?! (jostain sieltä pimeästä kellarikerroksesta)

  VastaaPoista
 5. Tiinä säpä <3
  Lady ei muuta kuin puuhamaan, mutta varoituksen sana...tää on todella koukuttavaa puuhaa!
  Anonyymi, no kiva mulla on ainakin hauskaa!!! Mua oikein pelottaa mihin tää vie...kohta mä rakennan kokonaisen kaupungin...heh
  Anonyymi oli ihan pakko käydä kurkkaamassa! Jes tyypit sopis todella hyvin tän talon kellariin ;)

  VastaaPoista