torstaina


Pikku hiljaa se alkaa muotumaan Suklaata & Suukkoja
tosielämää talon asukkaat ja ympäristö. Tänään kuvasimme promokuvia ja tyypit tekivät tuttavuutta keskenään nauttien virvokkeista ja lepäilemällä välillä riippumatossa. Voin kertoa että hiki on virrannut puutteellisen kuvauskaluston ja hallitsemattoman ryhmän takia... Tässä hieman esimakua asukkaista ja heidän taustoistaan jotta jaksatte odottaa tämän suuren spektaakkelin alkamista.


Yläkerran vanhemmat. Kultainen apina-isä joka on omistanut elämänsä banaaniyhtiölleen:  Ihmisille banaania sikahinnoilla. Äiti politiikko Pilvi Hattarapää joka on muuten ilman lääkitystä täysin hallitsematon...kuten tulette myöhemmin huomaamaan. Äiti unohti ottaa päivän empatia-estolääkkeensä ja sekoitti koko talon ruvetessaan yhtäkkiä rakastamaan perhettään ja teki kotitöitä joita ei siis vuosikymmeniin ole halunnut tehdä. Ja sen kyllä huomasi, ei mitään tolkkua tuon naisen touhuissa!


   Perheen poika, joka vihaa kaikkea ja kaikkia. Harrastaa
pessimismiä ja negatiivistä ajattelua. Toivoo että jonain päivänä koko maailma on tuhoutunut ja saa olla rauhassa.


      Tytär tuo herttainen maailparantaja. Nuppu joka vain rakastaa. Aikoo isona muuttaa maailman vaaleanpunaiseksi
satumaaksi. Ei tarvitse varmaan kertoa että hän kapinoi vanhempien porvari-näkemyksiä ja isoveljensä negatiivisuutta vastaan.  Nuppu rakastaa eläimiä ja hänellä on lemmikki lintu Niinistö ja pieni poni jolla ei vielä ole nimeä...


Alimmassa kerroksessa asuu entinen rock-muusikko nykyinen psykoterapeutti Armas Tyyni.  Käytyään läpi rankan psykoosin erään kukkaterapia-tipan aiheuttaman henkisen harharetken jälkeen tämä nerokas muusikko päätti alkaa terapeutiksi. Hoitomenetelmänään hän käyttää mm. rock-musiikkia jossa kitaraa vingutetaan niin kovaa että asiakas väkisinkin haluaa muuttaa elämänsä ja ajattelutapansa. Hieman kyseenalainen menetelmä mutta näyttää toimivan etenkin naispuolisiin asiakkaisiin jotka hän maagisesti muuttaa tottelevaisiksi, nöyriksi ja yhteiskuntakelpoisiksi.
On viehättynyt perheen nuoresta Nupusta mutta pitäköön näppinsä erossa tuosta puhtoisesta Kukkaislapsesta!


Tässä päivän touhuja.  Kaiken jännittävän puuhan keskellä unohtui äidin estolääkitys  ja niin oli tuo muuten niin jäykkä politiikko vapautunut ja pessyt pyykkiä. Onneksi ehdimme väliin ennenkuin lintu ja poni olivat pesukoneessa. Voi voi äitiä jolla ei ole minkäänlaista tuntumaa arjenpyöritykseen, empatian estolääkkeet nimittäin kadottavat tältä politiikolta kyvyn ymmärtää yksinkertaisia arki-asioita. Ilman lääkkeitä tuo alkaa tuntemaan kummallista halua olla normaali kansalainen ja eihän siitä mitään tule.


Loppupäiväksi äiti lääkittiin ja kädet sidottiin kuten yleensä poliikoille tupataan tehdä. Istukoon vaan ilmeettömänä ja tehköön niitä isoja päätöksiä joilla maailma pyörii. Jättäköön eläimet ja lapset rauhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti