tiistaina

Oon jo kauan silmäillyt vitriinikaappiani jossa säilytän kirjoja.
Miksi kauniissa kalusteissa pitää säilyttää vain järkeviä juttuja, miksei niihin voisi kehittää jotain paljon hauskempaa. Siitä se lähti, lapasesta. Ensin siitä piti tulla ihan tavallinen nukkekoti, mutta näillä aivoilla sana tavallinen ei rekisteröidy mihinkään. Oon maalannut ja kehitellyt koko päivän tarinoita siitä keitä kaapissa asuu. Hirnunut itsekseni sairaille jutuilleni ja ollut innoissaan kaikesta. Aattelin rakentaa paikkaan kunnon saippuasarja ainekset. Paikan nimi on suklaata ja suukkoja. Se on paikassa asuvan suklaakauppiaan puodin nimi. Neiti on pikkutuhma miesten nielijä ja kalastelee sulhoja suklaan avulla. Yläkerrassa asuu herra apina, suuren monikansallisen banaani yhtiön toimitusjohtaja pimeän perheensä kanssa. Muuan muussa poikansa Teukka joka vihaa lapsia ja eläimiä. Vaimo on poliitikko Pilvi Hattarapää, hyvin hyvin omituinen nainen. Korostan että kyseessä on täysin fiktiivisiä keksittyjä hahmoja että jos nyt sattuu niin esim. että lähellä asuisi Teukka niminen lastenvihaaja olisi se vain hassua sattumaa.
Kuten monet muutkin hyvin omituiset asiat tässä elämässä.
Unelmani tuottaa TÄDÄÄ unelma tuotanto-yhtiö.
Nyt ei muuta kuin hommiin takaisin! Deadline painaa päälle tää pitää saada pian ulos ihmisille!!! Että rakkaat jos en vastaa puhelimeen olen töissä. Rakentamassa uutta parempaa maailmaa....

2 kommenttia:

  1. Tuskin maltan odottaa!! Oletettavasti jotakin täsin ennenkuulumatonta- ja näkemätöntä ja kreisiä...mutta sitähän maailma tarvitseekin. ANTAKAA PALAA!

    VastaaPoista
  2. Kiva että joku odottaa!! Jee! Oon puuhastellut tänäänkin ja kulkenut kirpparilla josta löysin Teukan ja herra apinan! Jälleennäkeminen oli riemukas. Teukka näytti sen verran lamaantuneelta että päätin että taloon tulee myös psykoterapeutin vastaanotto. Saadaan sitten poika kuntoon että päästään aloittamaan. Pian pian...alkaa tulla tarinoita. Draamaa, juonittelua, politiikkaa, romantiikkaa. Suklaata ja suukkoja ;)

    VastaaPoista