tiistaina
Mä odotan syksyä, saako sen tunnustaa. Että rakastan pimeitä iltoja, kynttilöitä. Takkatulta villasukkia.
Kumisaappaita. Kuuntelin tänään naapurin kuusivuotista joka leikki pihalla uudella sateenvarjollaan. Äiti varoitteli että älä nyt riko sitä että tarvitset sitä sitten kun oikeasti sataa. Kuusivuotias huusi tuskaisesti; Entä jos ei enää ikinä sada. Ajatelkaa lasten maailmaa me aikuiset juoksemme pää pyörällä kaiken sen perässä millä ei ole mitään väliä ja lapset ne tietää! Kaiken sen millä on merkitystä. Ajattele jos aurinko ei enää ikinä paista, tai et saat pitää rakkainta kädestä. Ajattele jos kadotat ilon ja naurun elämästä ja kasvat aikuiseksi. Hukkaat kyvyn tuntea oikeasti, miltä tuntuu hyppiä vesilätäkössä, työntää päänsä sinne minne ei pitäisi ihan vain siksi kun se on kivaa.
Et enää naura niin että mahaan sattuu koska vastuu siitä että osaat käyttäytyä kasvoi liian suureksi. Loppuun vielä ajattelin kertoa että mulla on uusi nimi. Ei mikään tylsä Maria vaan aurikokeiju. Meillä on naapurinlasten kanssa keijukerho ja jokaisella tietysti keijunimi. Vannoimme keijuvalat: Tässä mun vala: Lupaan sädehtiä aina,tanssia ja laulaa. Aurinkona ihmiselle loistaa.
Kerhossa on myös liskojenkeiju...mutta se onkin sitten jo ihan eri tarina...5 kommenttia:

 1. Tästä blogista mä saan aina iloa,meil on tosi monia juttuja just parhaillaan menossa(vaikeita sellaisia,vakavia),tää laittaa aina ajattelemaan niitä hyviä asioita...kiitos<3 teija

  VastaaPoista
 2. Jeps, mä olen samaa mieltä toisen anonyymin kanssa: Tämä blogi on tärkeä. Olen seurannut tätä ja vähitellen olen saanut itsekin rohkeutta muuttaa asioita ja luotan siihen, että elämä kantaa. On hyvä, että on olemassa aurinkokeijuja,jotka hipsuttavat taikapölyä ympäristöönsä.

  VastaaPoista
 3. Teija puhallan sinne rakkautta ja viestin joka kuiskaa korvaan, ei ole mitään mistä ei selviä <3 voimia
  Anonyymi ihanaa! Teette mut niin onnelliseksi!! Teidän takia mä leijun rakkauspilvessä! Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Rakas Aurinkokeiju! <3 Näin eräs päivä sillan alla pysäyttävän tekstin, ei tosin ehkä aivan sanatarkasti: Mitä jos heräät aamulla ja kaikki musiikki olisi kadonnut maailmasta.Niinpä. Elettän, kuin jokainen päivä olisi viimeinen, sillä lopulta vain rakkaudella, läheisyydellä, ystävällisyydellä, hymyillä ja lapsenmielisyydellä on väliä.

  Haleja!

  VastaaPoista