keskiviikkona

Ootko hereillä? Vai nukutko vielä, elät elämää joka ei täysin tunnu omalta mutta et uskalla tai osaa muuttaa sitä sellaiseksi että olisit onnellisempi, tyytyväisempi, iloisempi.
Uneksitko asioista joita toteutat sitten kun...lapset ovat isoja, lainat on maksettu, olet eläkkellä, kun aika on oikea. Mitä jos sulle sanottaisiin että nyt on se aika. Nyt on se hetki jolloin sulla on lupa olla sitä mitä olet. Elää juuri niin kuin haluat ja koet oikeaksi. Että kaikki ovet joita uskallat avata aukeavat ja saat kaiken mistä olet unelmoinut. Kuin enkelin siivin nopeasti ja helposti. Se mitä se vaatii on rohkeus, kuunnella omaa sydäntään. Hiljentää järki ja mielen pulina ja uskaltaa. Uskotteko että jo nuorisomme ja lapset ovat sairastuneet tautiin nimeltä suorittaminen, järki ohjaa valintoihin jotka eivät tunnu sydämessä hyviltä.
Kohtaan nuoren asiakkaan joka sairastaa bulimiaa, syö masennus ja nukahtamislääkkeitä ja pelkää joka hetki mitä muut hänestä ajattelevat. Mietin että eikö mikään saa meitä heräämään mihin nyky-yhteiskunta ihmiset ajaa. Haluammeko että nuoret tuhoavat elämänsä ennen kuin se alkoikaan. Naisten ulkonäköpaineet vievät järjettömyyteen, hitaaseen itsemurhaan.  Koskaan ei ole tarpeeksi kaunis, laiha, täydellinen.
Tälläisen maailmanko haluamme jättää jälkeemme?
Tää on rakkauden vallankumous, muuta oma elämäsi tai jonkun joka apua tarvitsee. Älä enää sulje silmiäsi vaan uskalla rakastaa.

5 kommenttia:

 1. Kiitos noista sanoista ♥ Tätä sanomaa pitää levittää kaikkialle !

  VastaaPoista
 2. Mirella :)aihe koskettaa mua syvästi!
  Riitta niin pitäää <3 KYLLÄ!

  VastaaPoista
 3. Onni ja onnellisuus on hyvin henkilökohtainen asia. Toisille onni on arkisia asioita perhe, työpaikka, harrastukset jne. toisille taas ihan jotain muuta.
  Tuntuu, että monesti onnellisempia ovat ne jotka eivät varsinaisesti ajattele ja pohdi onnellisuutta vaan elävät arkea ja onnellisuus on läsnä jokaisessa päivässä pienissä asioissa.
  Nauttimista niistä asioista mitkä itselle ovat tärkeitä.
  Elämä on arkea. Välillä pitää suorittaa ja olla ahkera ja sitten taas hengähtää ja nauttia niistä pienistä asioista jotka tekevät onneelliseksi.
  Elämä on...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi lämmin kiitos kommentistasi :) Elämä on...unelmia pieniä ja suuria juuri niitä asioita jotka kukin kokee oikeaksi <3

  VastaaPoista