perjantaina

Kohtasin eilen nuoren miehen, rikki menneen särkyneen. Jaksoi tuskin enää edes hengittää. Niin repaleinen, täynnä haavoja. Mikä on se tuska joka syrjäyttää nuoret, mikä laittaa vahingoittamaan ja vihaamaan itseään.
Näillä nuorilla on herkkä kaunis sisin joka ei kestä nähdä tätä maailmaa jossa vain kouluttautumalla tai olemalla jotain selviää. Nämä ovat usein lapsia jotka ovat luovia ja superherkkiä, adhd-diagnosoituja, keskittymisvaikeuksista ja oppimisvaikeuksista kärsiviä, päihde- ja vaikutus alttiita. Näkevät maailman mustana ja ankeana paikkana. Toivottomuus joka välittyy uutisten ja kauhuotsikoiden kautta lisää tuskaa. Kuka sellaisessa maailmassa haluaisi elää. Tästä maailmasta olemme jokainen vastuussa. Seuraava eksynyt nuori voi olla sinun tai naapurisi lapsi. Kaikki ovat yhtä arvokkaita ja tärkeitä. Näissä nuorissa on se mihin meidän pitää herätä. Muuttamaan maailmaa. Lopettamaan viha, sodat, pahoinvointi, suoritusyhteiskunta. Näkemään että ainoa usko jonka tarvitsemme on rakkaus. Jokainen voi tehdä suuria asioita. Vain heräämällä siihen mikä on tärkeää.

Kohtasin eilen niin kauniin ja puhtaan sydämen, haavoittuneen enkelin joka teki suuremman vaikutuksen kuin yksikään valaistunut guru. Nähdään mätien rakenteiden ja kulissien taakse ja autetaan yhdessä toinen toisemme parempaan maailmaan. Suomessa on yli 50 000 syrjäytynyttä nuorta, on aika nähdä millaisen hyvinvointi- yhteiskunnan olemme rakentaneet.
Declan galbraith - An

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti