perjantaina
Mulla on uusi lempinimi...SE nainen. Pihan lapset ovat äitiensä mukaan nimenneet mut SE naiseksi. Missä SE nainen on, mihin SE nainen nyt menee, onko SE nainen kotona. Pienet korvat käyvät oveni takana kuuntelemassa onko SE nainen kotona. SE nainen on niin hurmioitunut siitä miten mainioita lapset ovat.
Asuinalueellamme liikkuu suuret määrät turisteja, oikein kivaa muuten mutta se että nämä tulevat rohkeasti yksityispihoihin valokuvailemaan ei välttämättä ole niin mukavaa.
Suljimme pihaportin joka muuten on aina auki kun kyllästyimme tunkeilijoihin. Naapurin kuusivuotias pikku-vesseli pisti päänsä portin alta kadulle ja huusi kuuluvalla äänellä; APUA! Turistit tulee.
Että kaikenlaisia vaaroja sitä elämässä onkin....olemme saaneet mahtavia ideoita miten tätä ilmiötä voisi hyödyntää. Meillä on täällä täysin kreisiä porukkaa ja huumori kukkii. Keksimme pihan naisten kanssa seuraavanlaisia ideoita. Kun kerran maalaamme koko ajan pihalla kalusteita voisi laittaa kyltin kadulle Soomalaisia muijia töissä?
Tai kun piha on täynnä kotiloita ja etanaravintola sijaitsee lähikadulla voisimme perustaa kotiloravintolan? Traditional Finnish food?
Yks on tarjoilija toinen grillaa kotilovartaita ja niin eespäin...

5 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa ;) on muuten aikamoisia tässä pihapiirissä <3

  VastaaPoista
 2. Jätän puumerkkini, että käyn täällä lukemassa. Kommentointi meinaa jäädä. Tuo sinun muuttoautosi porttiin ruttaus oli niin hauskaa luettavaa, että kikatin ääneen. Ymmärrän kyllä, ettei se siinä tilantessa kovin hauskaa ollut.

  VastaaPoista
 3. Mekosta kokovartalokuva! Ai onko siellä muitakin hurjia naisia? Tässä on kesä vasta edessä, mitä kaikkea te mahdatte vielä keksiä...

  VastaaPoista
 4. Mirva kyllä muakin nauratti, olin surullinen vuokraamon puolesta mutta uskon että kaikella on tarkoituksensa,,,,etenkin kun huomasin varmaan viikko muuton jälkeen että toisella puolella pihaa on iso portti josta auto olisi mahtunut hienosti sisään...onhan se toisaalta hienoa änkeä pienemmästä sisään väkisin ;)
  Taika vai niin, älä yllytä! Musta on tullut oikea linssilude, näen jossain kameran ja syöksyn kohti! Juuh taitaa tulla elämäni kesä!!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista