sunnuntaina


                                       Täydellinen ajoitus

Eilen tapahtui jotain käsittämätöntä...olin lenkillä ja porhalsin kotiapäin. Fiilistelin hyvää musiikkia, maailmaa ja sen ihmeitä. Kunnes läiskis! Tunsin miten jotain märkää läsähti päähäni...elämäni ensimmäinen linnunpaska suoraan otsatukkaan. Mua nauratti suunnattomasti kun mietin tätä täydellistä ajoitusta, että kävelen juuri silloin siinä kohdassa ja lintu yläpuolella tekee tarpeensa.
Sain siitä aasinsillan siihen miten maailmassa kaikki tapahtuu täydellisessä ajoituksessa. Kuinka usein yrittää hösätä asioiden eteen hoputtaa niitä ja runnoa eteenpäin, mutta ei mitään ei tapahdu jos aika ei ole oikea. Yritin piiskata itsestäni luovuutta ulos, löytää kanavan ilmaista itseäni. Tuhosin kaiken mihin koskin, sain vain rumaa jälkeä aikaiseksi.
Kun maltoin mieleni, luotin ja odotin kaikki alkoikin virtaamaan kuin enkelin siivin. Siksi mä kai aloin maalaamaankin niitä. Enkeleitä, keijuja siivekkäitä. Ensimmäistä kertaa otin elämässäni pensselin käteeni ja uskoin siihen että pystyn ja kykenen johonkin mitä en ole koskaan tehnyt.
Olen hämmentynyt...nehän näyttää ihan maalauksilta.

                        Kuiskaus enkelin,
                        toive hiljainen.
                        Värit ihmeelliset,
                        maalaa ne todeksi.
                        Sen mitä näet kauniiksi kuviksi.
                        Näytä ihmisille satumaa
                        avaa sydämiä monta
                        näkemään keijumaailmaan.
                        Löytämään rakkaus
                        elämään.
5 kommenttia:

 1. Hui kauhistus tota ekaa kuvaa, ihan pelästyin mikä ruutuun ilmestyi!! Mutta, nuo enkelithän on hienoja, todella kauniita ja herkkiä. Mut ehkä toi eka maalaus kuvaakin sitä linnunpaskaa...täydellinen ajoitus kököt suoraan otsatukkaan, ha-haa!Kyllä taas sain nauraa sun hauskalle tyylille kertoa asioista niin elävästi!

  VastaaPoista
 2. Voih, apua minua puusilmää!!! Kun katselin uudestaan noita maalauksia, niin siinä ekassahan on ihan selvästi enkeli!! Mä näin siinä vaan ihan ekaksi jonkun halkaistun kaalin ja sitten jonkun epämääräisen mällin...voi noloa minuu, käynti optikolla voisi auttaa...pahoittelen!!

  VastaaPoista
 3. Hei kiitti sulle nauruista!!! Phaaahaa. Miten mä en tajunnut maalata kuvaa siitä pläjäyksestä ;) ei mitään noloiluja sanoo nolaamisen guru no.1 eli minä :)
  Maalasin kyllä juuri taulun josta tuli ihan hirveän ruma, pitää kokeilla erilaisia juttuja ymmärtääkseen ettei halua luoda rumia asioita :)

  VastaaPoista
 4. Tuossa ekakuvassa on niin tumma valaistus että minä katsoin ensin että onko se shamaanirumpu! Mutta olihan se sentään jotain yhtä hienoa! Upeita enkelimaalauksia, erityisesti keskimmäinen on pysähdyttävä. Eri ulottuvuuksien reunoilla enkeli katselee muihin universumeihin ja kaikki sykkii oranssia ja kultaista voimaa.

  VastaaPoista
 5. Taika muutin hieman kuvaa toivottavasti nyt näkyy paremmin ;)Oon kyllä halunnut rummun että sikäli liippaa läheltä :) Hauska kuulla tulkintoja miten ihmiset näkevät nämä maalaukset <3

  VastaaPoista