perjantainaTouhua touhua...pensseli heiluu ja täti! Voi tätä kevättä sen tuomaa energiaa ja iloa.
Roiskin värejä...mitä sanotte sävyistä...barbie, Marilyn?
Tuosta kaapista ei nimittäin todellakaan tule valkoista. Pian näette...

Olen jo saanut pikku ystäviä uudessa asuinpaikassa, pihapiirissä vilistää 4v, 2kpl 5v, 6v ja 2v. tapasin nämä yksi päivä kotiin tullessani. Kuka sä oot oli ensimmäinen kysymys, saadaanko me tulla sun luo kylään? Uskotteko että oli naurussa pitelemistä kun yksi pojista sanoi toverilleen, että mennään katsomaan tuon naisen ylösmenoa. Niin sitten yhteistuumin kiivettiin peräkanaa raput ylös asuntooni. Mikä logiikka! Mullehan kiivetään korkeita rappusia ja oon todella tehnyt omaa ylösnousumatkaani kaikesta vanhasta.
Sovimme vintiöiden kanssa että viikonloppuna pidetään puutarhassa mehu ja keksi juhlat. Esittelivät mulle myös matokokoelmansa ja liiskaantuneen toukan joka oli kuulemma sattumalta törmännyt johonkin ja vahingossa kuollut ;)

Uskon että on suuri luottamuslause kuulla vieraan neljävuotiaan pojan suusta : Sä saat milloin tahansa tulla katsomaan mun matokokoelmaa, olen otettu!

4 kommenttia:

 1. Heh, mukavaa luettavaa. Uteliaisuuteni heräsi,missä päin maailmaa on kotisi, ilmeisesti kuitenkin Suomessa? Itsekin olen asunut vanhan talon yläkerrassa, jonne kavuttiin kapeita portaita pitkin...ihana koti ja ikuinen ikävä sitä.

  VastaaPoista
 2. Asun Porvoossa :) Ihana kaunis kaupunki! Täällä valmistaudutaan juuri puutarhakutsuihin. Näiden vintiöiden kanssa niistä tulee varmasti ikimuistoiset...saa nähdä onko mitään ötököitä mukana :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Muistelen sinun kirjoittaneen jokin aika sitten, että ryhdyt tuottajaksi, kuinka se projekti on edennyt?

  VastaaPoista
 4. Heippa :) niin kuin kaikki muukin hakee vielä muotoaan. Ympärillä pyörii monenlaista lahjakasta persoonallista tekijää jotka eivät istu mihinkään tiettyyn valmiiseen muottiin, olisi upeaa löytää näille ihmisille tapoja tulla esille, löytää yhteistyökumppaneita, rohkaista uskomaan unelmiinsa ja kykyihinsä. Pieniä musaprokkiksia on viritteillä mutten vielä hiisku kun en tiedä mihin ne vievät : t.nim. tuhat rautaa tulessa ;)

  VastaaPoista