perjantaina

                                         MYYTÄVÄNÄ

Asunto ja entinen turvallinen tuttu elämä...

Sille joka kaipaa kotia olisi tarjolla kaksio 53,5 neliötä. Sipoossa...
Sille joka haluaa elää tuttua turvallista elämää myyn entisen elämäni (heh)

Hyppelen täällä maalariteippirullan ja kynän kanssa ja hinnoittelen omaisuuttani. Välillä nauran ja riemuitsen siitä että olen kaheli ja saan elää tätä ihanaa elämää. Tavaroista luopuminen tuntuu yllättävän hyvältä, ei se että luovun niistä vaan se että uskallan tehdä niin kuin sydän sanoo.
Mitä sinun sydämesi sanoo, kuuletko sen kuiskauksen tai armottoman karjunnan. Oletko siellä missä haluaisit olla vai pohditko että aikasi on, kohta, ensi vuonna, eläkkeellä? Jos mä olisin kuningatar (mitä usein kyllä kuvittelen olevani) antaisin maahan tiukan kehoituksen alkaa elämään onnellista nautinnollista elämää. Haistattaisin piut paut kaikille ahdistaville säännöille ja laille missä ei ole mitään inhimillisyyttä tai järkeä. Luottaisin että jokainen ihminen joka on onnellinen ja sinut itsensä kanssa on niin viisas että kykenee itse päättämään asioistaan.
Ensimmäinen asunnon katsoja vieraili luonani, ikäihminen joka oli huolissaan siitä että tupakoi ja mietti onko talossa nipottavia naapureita. Kerroin että talossa on röökimummo ja pappa jotka tupruttelevat päivät pitkät eikä se ketään haittaa tai kiinnosta. Näen jo mielessäni onnellisen röökikerhon pihakeinussa, kenties uusi jäsen mukanaan? Mitä sen on väliä mikä on kullekkin hyväksi valitkoot jokainen itse tapansa, mitä tiukemmin jotain asiaa kielletään tai paheksutaan sen houkuttelevammaksi se monelle muuttuu. Ugh. Anarkisti-hippi on puhunut...muistatteko näsäviisaan siskontyttöni...tyyppi kysyi multa ihan pokkana istuessa vieressäni että olenko ruvennut polttamaan hamppua. Mä järkytyin niin etten saanut hetkeen sanottua yhtään mitään...johon neiti jatkoi että kun sä haiset ihan hampulle. Pohdin hetken ja tajusin että se on henna joka tuoksuu ihan ruoholle (olin juuri värjännyt hiukseni) olen siis siskojeni lasten mielestä ilmeisesti niin outo aikuinen että epäilevät että olen jossain kemiallisessa pöllyssä, lohdutin etten koskaan koskisi mihinkään mikä sekoittaa pääni. Että tämä on rakkauspölly. Myös kummipoikani kysyi multa kun en heti vastannut johokin kysymykseen että oletko sä nyt transsissa. huh.. kyllä näiden kanssa on hauskaa :)
 on kivaa olla erilainen ;)

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, mahtavaa, tekee mieli vaan hihkua kun lukee näitä sun juttujasi kuningatar! Hiiiiiii! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhh!! <3 <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kivat hihkunnat sulla siellä!! On hauskaa leikkiä kunigatarta :) seuraavaksi haluaisin olla intiaani ;)

  VastaaPoista
 3. Sä oot niin ihanan hullu :) Ja siksi mä mä susta tykkäänkin.... Toivon omaavani laillasi uskallusta ja rohkeutta; joskus se saattaa olla totta :)

  VastaaPoista
 4. Joo, intiaani voisi olla hyvä :)

  VastaaPoista
 5. Riitta kukin tyylillään aatteli jos oltais kaikki ihan samanlaisia eikö olis aika tylsää? Taidan järkätä kurssin inkkari elämää tähän päivään tuotuna. Voi mitä kaikkea kivaa siellä tehtäis ja opeteltais...

  VastaaPoista