keskiviikkonaHei ihanaiset! Täällä sitä myydään tavaraa ja asuntoa ja riemuitaan.
Löysin itsestäni kauppa-naisen joka möi verhot ikkunasta, television kaiken mikä irti lähtee (hmm. ja vaikka senkin joka ei lähde)
Etsimme samalla uutta asuntoa ja hihittelemme ystäväni kanssa vaihtoehtoja, käymme keskustelua siitä mikä on tarpeellista asunnossa.
Ensin se on oma makuuhuone kumpaisellekkin kunnes löydämme kämpän joka on liian pieni mutta siinä on POREALLAS! Aivan, asiat tärkeysjärjestykseen mitä sillä muulla on väliä jos asunto sijaitsee hienostoalueella ja siinä on poreallas. Olis kiva hämmentää naapurustoa muuttamalla sinne. Ainakin nykyiset ovat ehkä riemuissaan lähdöstäni, etenkin kiukkuinen mummo joka sai heivarit kotikirppikseni takia kun parkkipaikka oli täynnä autoja, uhkaili pihalla ystävääni että soittaa poliisit. Ei vain tiennyt tuo pihapoliisi mummo mitä oli vastassa,,,ystäväni on nimittäin aika kuumaverinen ja tuohtui perusteellisesti. Sain kesken kaupankäynnin pihamaalta puhelun jossa ystäväni huutaa mulle puhelimeen että täällä on joku helvetin hullu mummo joka käskee kaikkia siirtämään autonsa että kohta saa mummo turpaan ( oli vähän pokassa pitelemistä) ja ei oo muuten mummoa näkynyt se jälkeen? Kohtasi ehkä haastajansa tuo natiseva valittaja joka elämäntehtävä on kytätä muiden tekemisiä.

Vielä olis vähän tavaraa jäljellä, kauniita sisustusesineitä (vink vink)
Toinen jalka on jo Helsingissä ja toinen ei ainakaan maassa...saa nährä mihin se toinen jalka vie, musta kun ei koskaan tiedä. Suunniteltiin yhdessä sielunsiskoni kanssa tulevaisuutta tähän malliin. Aletaanks muusikoiks ja perustetaan bändi? Joo ehdottomasti vastasi sisko, ajateltiin tehdä rakkausaiheisia lauluja jotka kertovat erittäin kummallisia tarinoita. Että ens kesänä vaan kiertämään festareita, keikkabussikin on jo katsottuna :)


9 kommenttia:

 1. Rohkeita ratkaisuja - jännä nähdä, minne tiesi vie;) - ja noita mummoja on joka paikassa - eivätkä aina ole edes mummoikäisiä!

  VastaaPoista
 2. On varmaan välillä pelottavaa luopua isosta osasta omaisuuttaan ja havaita tila ympärillään mutta tilalle tulee sitten jotain täysin uutta ja upeaa muodossa tai toiseessa :)

  VastaaPoista
 3. Jos mulla ei olisi lapsia tekisin varmaan ihan saman:) Mä kyllä tajuan miksi lähdet mailmalle:) Kaikkea pitää kokeilla :) Mistä sitä muuten voi tietää missä tykkää asua?

  VastaaPoista
 4. Hahaa nauroin ääneen tolle mummolle <3 Olisi hauska joskus tavata kyseinen mummo;)

  VastaaPoista
 5. Ladu of the mess, niinpä ihme nipotusta! ;)
  Taika ei mua itseasiassa pelota yhtään, päinvastoin nyt ymmärrän että mua on ahdistanut kaikki mikä sitoo mua. Haluan olla vapaa kuin taivaan lintu ja liihoitella omia polkujani :)
  Suvi aletaanko isoina samanlaisiksi mummoiksi, kettuillaan vaan koko sydämestä ja kytätätään naapureita hahaa

  VastaaPoista
 6. Harvoin olen ollut sellaisella kirppiksellä...tai en siis koskaan aikaisemmin :) Tunnelma oli kuin itämaisella torilla; porukkaa tuli ja meni,pujottelimme tavaroiden välissä ja yli...
  -Onko tää tarjoilulautanen myynnissä? -Joo, se on kyl perintölautanen, mutta joo on se.
  -Onko nää verhot myynnissä?-Joo...ja samassa myyjä kiipeilee jo tuolien käsinojilla irrottamassa niitä!
  "Hinnat on merkattu, mutta aina voi tinkiä",myyjä huutelee ja kutsuu samalla ottamaan kahvia ja kakkua. Ovikello soi ja taas tulee väkeä lisää ja yllättäin näkeekin tutun, jota ei ole nähnytkään vähään aikaan...ai sinäkin oot täällä!
  Aivan huippu päivä! Taitaa olla niin, että toi hulvaton energia tarttuu...koeta nyt vielä kerran yllättää se mummeli jollakin hassulla jutulla. Mitähän täti tuumisi, kun halaisit oikein lämpimästi ja toivottaisit hyvät jatkot ;)

  VastaaPoista
 7. Mullekin tuli inspis, kun tässä olen asioita pohtinut. Taidan heivata ison kasan vaatteita kirppikselle. Sitten myös astiat, jotka tänne taloon ei sovi fiiliksen puolesta. Tai sit ootteleen kevättä ja pistän isomman kirppisen plus myymälän tavaroita tallin vintille. Mutta kaapeista ne lähtee, kun ei ne sinne tunnu mahtuvan.

  Kaikki, joita en oikeesti käytä. Paitsi tavoitemekkoa en heitä pois!

  Sari R-E

  VastaaPoista
 8. hahaa <3 tais olla aika meno ja meininki, hauskaa oli! Etenkin kun myin kaikkea mitä en ollut ajatellut myyväni, näyttää asunnon myynti noudattavan samaa kaavaa. Mä etsin tähän kotiin oikeaa ihmistä enkä sitä joka maksaa korkeimman hinnan. Taidan kyllä kukittaa ja halata kiukkupussin lähtiessäni :)
  Sari ihanaa, kaikki kiertoon vaan mitä ei tarvitse. Oon aika kauhuissani katsellut mitä määriä sitä kuljettaakaan tavaraa mukanaan ja kuinka paljon vähemmällä tuleekaan toimeen :)

  VastaaPoista
 9. Hmm...ja minä kuljetan sitä kaiken maailman tavaraa KÄSVÄSKYSSÄNI !! Ihanaa Maria toi sun kaupanteko ideologia asuntokaupan suhteen, heh! :D

  VastaaPoista