tiistainaMatkalla johonkin uuteen ja jännittävään, en tiedä mitään niin kivaa kuin kutkutus vatsanpohjassa siitä ettei tiedä yhtään mihin sitä taas ollaan menossa. Opettelen päästämään irti siitä mikä on normaalia ja päästän sisäisen peppi-pitkätossuni lentoon täysin vapaaksi. Kuulen tuulen ujeltavan korvissani ja antavan vauhtia päätökselleni olla sitä mitä olen, suuri seikkailija joka kuolee tylsyyteen jos ei saa nähdä maailmaa hullunkuristen linssien läpi...sain voimakkaan ajatuksen tänään...sellaisen joka sai mut nauramaan ja päivittelemään mielessäni...Että joo, miksen mä oo aikaisemmin tätä keksinyt. Mua ahdistaa kaikki tää keräämäni tavara ja se että mä oon kiinni jossain kauniissa sisustustavaroissa. Mä haluan että mun omaisuus mahtuu paljon pienempään tilaan (itseasiassa muutamaan matkalaukkuun) Aioimme muuttaa valmiiksi kalustettuun asuntoon ja sillälailla olla vapaita muuttamaan vaikka kerran kuussa jos siltä tuntuu...olishan se jännää muuttaa sit seuraavaksi vaikka Tampereelle? Niinpä päätin että myy kaiken ylimääräisen, säilytän vain tärkeimmät ja rakkaimmat. Järjestän kotikirppiksen ensi sunnuntaina että
jos jollain syttyy lamppu tulla olet erittäin tervetullut :) Osoitteen saat laittamalla sähköpostia.

Miksi meidän on kuunneltava sydäntämme?
Siksi että siellä missä on sydämesi siellä on aarre... Paulo Coelho

6 kommenttia:

 1. Olet ihanan rohkea. Ja hyvämuistinen... Minulla on se vika että tavarat tuovat mieleeni muistoja jotka muuten unohtaisin. Ja olen varma että jostain entisestä puutteenalaisesta elämästä tulee tarve säästää kaikki jota voi vielä käyttää johonkin.

  Tämä elämäntyylini antaa minulle jotain, tavaraton elämä antaisi jotain muuta. Tulet varmaan kokemaan ihan huumaavaa vapautta kahden matkalaukkusi kanssa!

  VastaaPoista
 2. Mä ajattelen kanssa että ihana vapaus:) Mutta mulle tavarat tarkoittaa kotia ja myönnetään olen itse vielä aika materialisti:) enkä saisi millään kotiani mahtuu 2 matkalaukkuun;D.. Tuossa tietty se ihanuus että voi helposti Tampereen jälkeen muuttaa vaikka ulkomaille jos haluaa:)

  VastaaPoista
 3. Taika mun sydän muistaa jopa edelliset elämät joten en tarvitse tavaroita niistä muistuttamaan. Pikemminkin haluaisin jo unohtaa kaiken menneen ja aloittaa ihan puhtaalta pöydältä :) Vaarini lempilause oli että arkussa ei ole rahakoteloa ja että mitään ei täältä saa mukaansa. Kullanarvoinen ohje :)

  Suvi mä ajattelen että voin aina hakkia uudet tavarat jos tulee hinku :) VAPAUS tervetuloa :)

  VastaaPoista
 4. Heips, mikähän on kirppiksen aukiolo aika?

  VastaaPoista
 5. Kirppis alkaa klo. 15 ja kestää niin kauan kuin ihmisiä on paikalla :)

  VastaaPoista
 6. sinne saattaa tulla muutama ihminen tietäen kuinka paljon kaikkea ihanaa sulla on:)

  VastaaPoista