maanantaina


Hoi! Tai pikemminkin HAI!!! Nimittäin mun uudet kumisaappaat...elämä on ihan täydellistä! Kyllä hyvää jaksaa odottaa...oon jo kauan toivonut punaisia kumisaappaita ja kas kun uskoin ja luotin että kun aika on oikea ne saapuvat luokseni, näin kävi!


Kuuluisa seinätöhertelijä on myös vieraillut luonani...en tiedä mikä himo mulla on kirjoittaa seiniin mutten pystynyt estämään luovaa virtausta itsessäni ja toteutin haaveeni...siteeraan idoliani Marilyniä joka muuten oli paljon muutakin kuin aivoton hempukka...ja joo teksti ei ole ihan suora mutta mähän oonkin taiteilija enkä mikään insinööri...


Ostin myös itselleni uuden matkalaukun...tän voisi vaikka ottaa käsimatkalaukuksi ja tehdä syys reissun Pariisiin..toisaalta keväällä se vois olla vielä upeampi :) Koska rakastan arvoituksia jaan yhden...mitä on matkalaukussa? Viittaan ihanaan ballaadiin jossa pyydetään viemään kotiin...

5 kommenttia:

 1. Ihanat saappaat, miulla on valkoiset jo niin rapaset, et tarviin "citykumpparit" erikseen ehdottomasti :) Löysin ihanan blogisi, ja jäänen lukijaksi, tulepa vastavierailulle omaani :)

  Ainiin, olisiko suloisessa laukussa sydän <3 ?

  VastaaPoista
 2. Sydänhän se siellä matkalaukussa matkustelee!

  Mulla on samanlaiset saappaat ja ne on ihanat! Onnea on punaiset saappaat sateella!

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihanat vaaleanpunaiset Hait <3 oon ostanut ne vuosia sitten kirppikseltä, nykyään ne on mun puutarhasaappaat, ja tarvisin siis toiset Hait millä tallustella katuja. Keltaiset olis lähellä sydäntä <3 (ja sydänhän se laukussakin on)
  Mulla on kanssa maailman ihanin pieni matkalaukku, oikein sellainen retro keltainen kukkasin varustettuna. Huomasitko muuten että joku oli buukannut meidät keikalle?

  VastaaPoista
 4. Anni ihanainen tervetuloa! Tulen kurkkimaan :) Sydän :)
  Henkkumaaria juu onni on pieniä asioita...tai aika isoja riippuu ihan siitä mitä on sattunut toivomaan ;)
  Vera meinasin haksahtaa vaaleanpunaisiin mutta järki voitti...ei sentään liian lällyjä mulle ;) Yritän taistella tätä hempukkaa vastaan, Juu! Keikka pyyntöjä alkaa näköjään satelemaan...taidanpa tästä lähteä virittelemään kitaraani ;)

  VastaaPoista
 5. Mulla on myös nuo punaiset, mutta ne on nykyään jatkuvasti niin rapaiset, että eihän sitä väriä näy. Mä luulen, että ostan semmoiset kylillemenosaappaat piakkoin... Ne kyllä saisi olla vaikka kukkakuvioiset.

  Sari R-E

  VastaaPoista