tiistaina

 
Kohta se on täällä... se jota mä rakastan eniten maailmassa. Nimittäin JOULU!! Harkitsin jättäväni joulun väliin ja  kuvittelin olevani hippimatkallani jossain kaukana, vastustamassa joulun kaupallisuutta. Kunnes välähtää eihän mun tarvitse kuin elää sitä omalla tavallani juuri niin kuin itsestä tuntuu hyvältä ja oikealta. Lahjojen antaminen ja saaminen on tärkeää sitä mä en vain pysty ymmärtämään että koko vuosi kohdellaan toisiamme kaltoin ja sitten jouluna pyhitellään kalliilla tavaroilla. Mä aloitan lahjojen valmistamisen hyvissä ajoin koska haluan tuoda läheisilleni ja rakkailleni ajatuksia siitä mitä he oikeasti minulle merkitsevät. Joulu on mulle muutenkin merkillistä aikaa aloitan itkemisen jo lokakuussa ja jatkan sitä joskus jopa joulun yli. Kuuntelen kauniita joululauluja ja herkistelen. Toivon että kaikki rakastaisivat toisiaan ja maailma muuttuisi.


Aloitin kaikkein tärkeimmän henkilön lahjasta...tuunasin tyhjän kahvipurkin
kääreeksi...paperia pintaan ja decoupe-lakka päälle...käytin pullasutia kun ei sillä nykyään muutakaan käyttöä ole...


Jonkun mielikuvituksella purkki on tyhjää täynnä mutta mä täytin sen rakkaudella...oon istunut koko päivän purkin vieressä ja ladannut sinne energiaa...


Ja viimeisimmän postauksen matkalaukku- arvoitus ratketkoon...sydänhän siellä oli...

5 kommenttia:

 1. Onpas kaunis ajatus, purkki täynnä rakkautta :)

  (ihana tuoli siinä alla)

  VastaaPoista
 2. Minäkin rakastan joulua ja koska emme voi sitä nyt viettää omassa rakkaassa Suomen kodissa päätimme jäädä tänne. Aiomme nauttia joulun rauhasta vain oman perheen kesken (koska täällä nyt ei muita sukulaisia olekaan), lepäämme ja lomailemme välipäivät hotellissa, jotta pääsemme saunaan :) Lahjoja ostetaan tänä vuonna maltillisesti, lapsia ei kuitenkaan voi unohtaa. Oikein odotan jo sitä, että pääsemme irti arjesta ja voidaan nauttia joulusta ilman mitään stressiä joulukinkusta, lahjavuorista ja muusta. Voihan se olla, että ensi jouluna haikaillaan taas valkeaa joulua Sipoossa ja varataan lennot jo kesäkuussa. Laita meille välillä joulun tuoksuja blogisi kautta :)

  VastaaPoista
 3. Soma purkki ja täynnä rakkautta!Ihana lahja antaa sekä saada!Kovasti minäkin odottelen jo joulua :O)

  VastaaPoista
 4. Kauniit ajatukset tavoittavat aina kohteensa. Kaunis lahja.

  VastaaPoista
 5. Pepi :) Sulle lähetän sitä samaa energiaa jota on purkissa!
  Tiina laitan jouluisia ajatuksia ja tuoksuja ja terkkuja Ranskan maalle :)
  Stiina kehittelen täällä seuraavaa purkkia joka on täytetty ilolla ja naurulla...ajattelin katsella samalla älyttömiä youube videoita ja höröttää oiken kunnolla ;)
  Taika mahtava sydän sulla! Täällä toivotaan samaa :)

  VastaaPoista