keskiviikkona

Ensin on unelma, kuin pieni siemen jota pitää vaalia  ja kastella jokaikinen päivä. Nähdä se jo valmiina suureksi kasvaneena taimena. Uskoa vaikka kukaan muu ei uskoisi.
Maltaa mielensä ja antaa palasten loksahtaa paikoilleen.
Ymmärtää miten tärkeä on tuo matka unelmasi luokse, kokea kaikki opettavat asiat matkalla sinne ja ymmärtää ne kokemukset.
Mun matka unelmani äärelle on ollut kummalllinen, välillä suoraan sanottuna helvetillinen.
Annoin elokuussa Anna-lehteen haastattelun jossa elämäni kieputettiin tarinaksi, pieneksi koosteeksi kaikesta mitä minulle on tapahtunut. Matkasta omaan itseeni ja syvempää ymmärrykseen. Tarina alkaa suomalaisille tuttuun tapaan muutamalla sanalla lapsuudesta. Alkoholismia, väkivaltaa.

Se mitä jää kertomatta on se miten vapautua kipeistä lapsuuden kokemuksista jäämättä uhriuteen. Taito antaa anteeksi ja nähdä jokaisen ihmisen kaunis sisin. Ymmärtää miten kipeä lapsi on monen meidän sisällä. Mun selviytymiskeinoni oli huumori ja mielikuvitus. Maailma jonka mä loin. Kumpa kaikki rakastaisivat toisiaan. Kumpa kaikilla olisi aikaa tehdä ihania asioita, rakastaa, nauraa. Nähdä maailma lapsen silmin ja elää unelmiensa elämää.

Nyt näen sen mihin se kaikki mitä elämääni valitsin vie. Miten jokainen kokemus oli tuotu minulle ymmärtääkseni elämän kaikki puolet. Rumuuden ja kauneuden. Löytääkseni vastuksen. Mitä on rakkaus.

Se ei ole materiaa, ei mitään mitä voi käsin koskettaa. Sitä ei voi myydä tai omistaa. Se löytyy meistä jokaisesta sisältä. Se on kuin kaunis valo joka syttyy kun ymmärtää kaikki kokemuksensa ja eheyttää sisäisen lapsensa. Alkaa unelmoida nauraa ja leikkiä. Nähdä vain hyvää ympärillään.

Siksi on aika käynnistää Unelmatuotanto- yhtiö. Mun unelma. Menetelmä menee niin että yhtiö ei kerää rahaa. Tekee kaiken parantaakseen maailmaa. Kurssitan ihmisiä kolmen ryhmissä kolmen tapaamiskerran avulla siihen mitä itse löysin. Ehdottomaan rakkauteen. Ihminen joka lähtee mukaan sitoutuu "ostamaan" kolme yhtiön osaketta joka tarkoittaa että kun itse kokee  olevansa valmis  ja sisäistäneensä kaavan jakaa sen kolmelle ihmiselle jonka onnellisuutta haluaisi lisätä.
Tule mukaan muuttamaan maailmaa. Uskomaan siihen että ajatuksen voimalla voidaan liikuttaa uskomattomia asioita.

Jos sydämesi pomppaa ilosta ja haluat osallistua kurssille laita sähköpostia tulemaa, tai viestiä facebookissa.
On aika uskaltaa.

2 kommenttia:

  1. Hei,olisi mielenkiintoista lukea Annan juttu sinusta. Missä numerossa se on ollut?

    VastaaPoista