tiistaina


Eilinen suklaa postaus on kätevä johdatus suoraan reality-sarjaan suklaata ja suukkoja. Uusille lukijoille vihjeeksi...älä edes yritä ymmärtää, niin tosielämässä kuin nukkekotimaailmassa näitä tosi-tv sarjoja ei vain pysty käsittämään...täältä voit vähän kurkata johdatusta tarinan alkulähteille...http://mummolachic.blogspot.fi/search?updated-max=2013-08-16T14:09:00%2B03:00&max-results=7


mutta siis...monet jäivät varmasti henkeään pidätellen odottamaan saadaanko nupun syvää traumaa auki. Mistä siis todella on kyse tässä syvässä naiseuden haavassa.
Tai siis lähinnä siinä ulos päin näkyvässä miespelossa ja vihassa.


Pohdimme nuoren avustajani kanssa tapoja lähteä purkamaan Nupun ongelmaa. Avustajani sangen sarkastinen tyyppi ehdotti nuorille ominaiseen tapaan kerrasta poikki tyylistä tapaa ongelman ratkaisuun. Kerroin että nyt kohdataan asiat toisesta näkökulmasta, että väkivalta itseään tai toisia kohtaan ei koskaan ole hyvä ratkaisu.
Annoimme Armaan tuo talon psykoterapeutin näyttää taas taitojaan.


Armas haki uusia suuntia kurssitautumalla moneen uuteen terapiamuotoon. Päätti nokkelana ja laajakatseisena miehenä yhdistää musiikin terapeuttisen vaikutuksen hm. hieman uudella tavalla hahmoterapiaan. Tutkittuaan pitkään Suomalaista kulttuuria ja tapoja hän havaitsi sangen tehokkaan tavan hukuttaa surua mäyräkoiraan. Mitä suurempi kerta-annos sen tehokaammin voi märehtiä tuskassaan ja vapauttaa kipeän lapsen sisältään. Poistaa kaikki estot ja antaa vihan ja surun tulla.


Trauman vapauttaminen on sangen voimakasta puuhaa. Todettuaan koepotilaan avulla sen myös vaaralliseksi huomasi Armas että on turvallisinta pitää potilas tiukasti sidottuna paikallaan. Potilas nimittäin käy helposti ensimmäisen näkemänsä miehen kimppuun ja saattaa harhassaan käydä hyvin väkivaltaiseksi. Uhata jopa tappaa auttajansa. Sopivaksi musiikiksi hän havaitsi nimen omaan Tauskin kappaleen sinä vain. Tätä uhkaavaa laulua sitten ajetaan non-stop menetelmällä hoidettavan tajuntaan tuntien ajan. Helvetillinen menetelmä mutta tehokas.


Tuottajana, ohjaajana ja muutenkin koko ohjelman vastuuhenkilönä olin tästä kaikesta kauhuissani. Syvimmin kosketti se että potilas ei pysty pakenemaan vaan on täysin lamaannutettu tämän maagisen terapia muodon armoille.


Armas itse seurasi tilannetta hieman kauempaa kanavoiden asiakkaastaan vapautuvaa tuskaa valtavaan mäyräkoiraan. Jonka siis pakotti minut ompelemaan. Mä oon tuottaja enkä mikään helkkarin ompelija yritin inistä mutta ei auttanut vastalauseet. Yritin myös selittää että olet tainnut nyt käsittää hieman väärin tuo mäyräkoiraan tuskan hukuttamisen mutta ei. Alistuin tehtävään.


Sitä miten tämä tahmainen käsi tarinaan liittyy pohjustan sillä että tässä pienessä tuotanto-yhtiössä joudun myös toimimaan järjestelijänä, kuvaajana jne jne. Hankiessani rekvisiittaa läheiseltä lapsien pitämältä lelukirpparilta, antoi reilu n.kuusi vuotias poika tämän minulle kaupanpäälle ostaessani useita tarvikkeita kuvauksiini. Hei sä saat tän tahmakäden kaupanpäälle kun se ei enää tahmaa kiinni mihinkään. Niin. Tätäkin uskomushoidoksi nimettyä menetelmää yrittää valtion tahmainen käsi kieltää. Kurottottaa tahmaisia käsiä asioihin joista ei ymmärrä yhtään mitään. Mitä sen on väliä sen hoitomuodon jos joku siitä saa apua. Ja hei eihän se ole Tauskin syytä että hänen musiikkinsa laukausee jonkun vihan, sehän on yksi tapa auttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti