sunnuntaina


Mä oon nyt neljäkymmentä. Maagiset numerot pärähtivät täyteen viime viikolla ja juhlin viikonloppuna ystävieni kanssa niitä satumaisissa synttäribileissä. Vanha navetta (joka ei kyllä todellakaan siltä näytä, huh) vintagea, tanssit navetan ylisillä. En pysty sanoin kuvailemaan. Talletin sydämeeni uskomattomia asioita joita tulen moneen kertaan muistelemaan. Kuten ihailemaan kuvia joita vieraat kävivät pienessä kuvaamossa itsestään otattamassa, ihan mielettömiä! Toki mun oli ihan pakko huijata vieraita pienillä piloilla joita rakastan...Mitä pidätte uudesta poikaystävästäni Jamesista joka näyttäytyy alimassa kuvassa. Harmi kun rintakarvat eivät erotu kunnolla. Oli aikas komiat ;) Tein myös suuren boolihuijauksen...ehee te kaikki. Pidin puheen ja liikutuin...siitä miten uskomatonta on olla juuri se kuka on juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Siellä me tansimme hiki päässä, tunti tolkulla aikuiset ja lapset. Koskettavinta oli kuusivuotiaan pojan kommentti tämän tansittua hurmaavan kuusitoista-vuotiaan neitosen kanssa...äiti mä rakastuin siihen tyttöön..
Ihmisellä on vain kolme perustarvetta, jano, nälkä ja rakkaus millään muulla ei ole merkitystä oli puheeni ydinsanoma.

12 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut :) Ihanat juhlat ollu sulla :)

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea <3 perästä tullaan!

  VastaaPoista
 3. Ja nyt mua naurattaa kanssa, kun sulla on jo Myy ja aikuinen tytär, ja mä täällä "vanhoilla päivilläni" raskaana odottelen pientä joulutonttusta =)

  VastaaPoista
 4. Onnea Sulle! Hyvän päivän olit juhlillesi valinnut, 7.9. silloin oli mun synttärit ;) Hirrrveen hienoja kuvia juhlista, varmasti oli hulvatonta meininkiä. Joo ja poikaystävä on erittäin willin näköinen...mutta ei päivänsankarikaan näytä miltään haarmaalta hiirulaiselta!

  VastaaPoista
 5. Onnea Sulle! Hyvän päivän olit juhlillesi valinnut, 7.9. silloin oli mun synttärit ;) Hirrrveen hienoja kuvia juhlista, varmasti oli hulvatonta meininkiä. Joo ja poikaystävä on erittäin willin näköinen...mutta ei päivänsankarikaan näytä miltään haarmaalta hiirulaiselta!

  VastaaPoista
 6. Onnea Sulle! Hyvän päivän olit juhlillesi valinnut, 7.9. silloin oli mun synttärit ;) Hirrrveen hienoja kuvia juhlista, varmasti oli hulvatonta meininkiä. Joo ja poikaystävä on erittäin willin näköinen...mutta ei päivänsankarikaan näytä miltään haarmaalta hiirulaiselta!

  VastaaPoista
 7. Hui apua ja anteeksi, miksi tuo kommentti triplaantui?!

  VastaaPoista
 8. Riitta kiitos :) Niin OLI!
  Vera OOOO Ihanaa oikein paljon onnea sullekkin, eikä me mitään vanhoja olla. Hehkeitä nuoria naisia vielä!
  Anonyymi onnea sullekkin! Oli hulvatonta! Etenkin kun sankaria vähän jännitti ja siinä touhutessa ja sählätessä jätin oman käteni auton oven väliin (löin sen siis itse kiinni...) että kaikkea sitä pitää kokeilla ;)se on toi punapää energia joka aiheuttaa kaaosta..en minä huoh :)

  VastaaPoista
 9. Heippa! En tiennyt, että kirjoitat taas juttuja, mutta onneksi löysin tänne :) Selailin yhdessä tyttäreni kanssa kuvia, ja täältä löytyi kaikkea ihanaa, jota ihastelimme! Pieni riippukeinukin osui silmään, ja sellaisen tyttö haluaisi askarrella nukkakotiin. Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 10. Onnea toooooooosi paljon!

  T: Sari R-E

  VastaaPoista
 11. Elise joo enhän mä osannut pysyä poissa :)
  Sari lämmin kiitos!

  VastaaPoista