tiistaina

         SUKLAATA & SUUKKOJA


Täällä on seurattu uskomatonta tapahtuma- sarjaa. Teukka on "herännyt"! Ennen niin vihainen ja tuhoisa nuori on autettu jaloilleen. Armas, tuo rauhan ja rakkauden pyyteetön uuttera lähettiläs sai Teukan traumasta kiinni. Teukka oli tuntenut olonsa niin yksinäiseksi  ja erilaiseksi muiden keskellä. Muut ovat muovista ja hän on vain kudottu nukke. Kyllä se herättää rohkeimmassakin sisäisiä pelkoja joiden taakse viha sitten kätkeytyi. No tuolla se nyt nykyään iloinen poika paukuttaa rumpuja uudessa bändissään ja uskokaa tai älkää.... rakastaa koiraansa Jamppaa jonka Armas hänelle toi.


Ylimääräinen raivo ja energia on nyt sitten kanavoitu rumpujen paukuttamiseen. Otin korvatulpat käyttöön sen verran on kovaa tuo soitto. Niin ja Teukka on nykyään sitten Theukka. Kaikilla taiteilijoilla on kuulemma taiteilija nimi...yritin ehdottaa jotain tyylikkäämpää mutta sain rumpupalikasta silmääni. Vielä on potkua nuoressa urhossamme.


Myös Armas on bändissä mukana. Ja niin myös hänellä on taiteilija nimi...en kommentoi...


Vielä kun saisivat Nupun kuntoon. Olen huolissani tytöstä joka kätkee taitavasti sisäänsä elämänsä suurimman trauman...Nuppu ei ole ihan tavallinen tyttö...

  Hän on nimittäin avaimenperä ja on kärsinyt koko elämänsä tästä ominaisuudesta. Tuntee olonsa ihan friikiksi eikä päästä poikia lähelleen. Piilottelee peräänsä ja itkeskelee yksin huoneessaan...


Jonka seinällä on jännä juliste...mitä ihmettä miksi Armas on Nupun seinällä? Todella outoa?


Äiti on huippukokouksessa Venäjällä.  Keskustelemassa muiden maiden päättäjien kanssa koko maailman turvallisuutta uhkaavasta agressiivisesta terroristijärjestöstä, salaiset tontut.
Miten estetään ulkopuolista uhkaa tuhoamasta maailmaa ja ihmisten mieliä.  Myös EU on hätäistunnossa mukana miettimässä uutta direktiiviä jolla tonttuilu ja joulu kielletään ehdottomasti.


Eivät vaan huomaa huiput mittavista turvatoimista huolimatta ikkunan takana lymyäviä vakoojia. Näillä kun on korvat ja silmät joka paikassa. Saa nähdä tuleeko tästä kansallinen selkkaus. Palaan asiaan kun tiedän enemmän aiheesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti