torstaina

Sinä olet oman elämäsi johtaja. Se jolla on vastuu, mutta myös vapaus valita. Sinulle ovat kaikki mahdollisuuden ovet avoinna, ovet joista vain omat pelkosi estävät sinua menemästä sisään. Kysy tänään itseltäsi mikä on pahin pelkosi, kohtaa ja voita se.
Usko siihen että sinä olet mestari, se joka tietää mikä on sinun polkusi. Kuuntele rohkeasti tuota sisäistä viisastasi ja anna sen viedä sinut sinne minne olet aina unelmoinut.

2 kommenttia:

  1. Just noinhan se menee! Olen elänyt "elämäni kesää" ja nauttinut jokaisesta hetkestä. Uskalsin ottaa askeleen tuntemattomaan ja nyt huomaan, että elämä kantaa ja asiat etenevät ja mikä parasta: ELÄN TODEKSI UNELMIANI!! :) ps. pysähdyin funtsimaan mikä on pahinta, mitä voi tapahtua, jos astun pois tutulta alueelta...ja huomasin, että oikeastaan se pahinkaan ei ollut oikeesti mitään maailmaa mullistavaa. Omat pelot kannattaa sanoa ääneen, ne kutistuu siten.

    VastaaPoista
  2. Upeaa! Mäkin elän elämäni kesää, tai elämäni parasta päivää. Aloitin tämän aamun laulamalla itselleni, voi miten tästä tulee upea päivä, mitä kivaa tänään tehdään Maria. Lauletaan leikitään pidetään hauskaa. Surut ja pelotkin kutistuvat ihan pieniksi. Toi on hyvä metodi että sanoo ääneen pelkonsa! Paljon rakkautta ja iloa ja valoa sulle rohkea ihminen :)

    VastaaPoista