perjantaina


No ni...mä oon palannut siihen mitä normaalielämäksi kutsutaan.
Kävin erittäin pitkällä ja haastavalla reissulla, matkalla jossa oivalsin itsestäni ja elämästä yleensä ihan käsittämättömän paljon. Yli vuosi siihen meni, olin jossain kaukana tutkimusmatkalla ja tein valtavan paljon töitä itseni kanssa. Kunnes eräänä aamuna, hups! Tipahdin takaisin kehooni ja siihen että mähän olen ihminen, en mikään henkiolento. Uskomatonta että pitää nähdä kaikki puolet, tehdä kaikki ylilyönnit päästäkseen uuteen itseensä, ymmärtääkseen että tasapaino on kaiken salaisuus. Miten olla uuden ajan tiedostava ihminen mutta pysyä ihan tässä normaalielämässä kiinni siinä on haastetta. Liideltyäni retkilläni, tyhjennettyäni kaiken vanhan näen selkeästi mitä haluan ja kuka olen.
Riemuitsen siitä että olenkin se ihan sama Maria, se joka haluaa kauniin kodin, sisustaa, ommella, kirjoittaa elää satumaista arkea. Piti vain mennä kauas nähdäkseen lähelle, luopua kaikesta aloittaakseen ihan alusta.
Palaan unelmieni lähtökuopille ja näyttää kuin taikavoimani toimisivat nyt oikeasti niin että saan kaiken mistä olen unelmoinut.
Paljastan lisää heti kun saan varmistuksia muutamiin juttuihin. Haluan vain kertoa teille ihanat rakkaat ihmiset että on mahtavaa olla elossa, tässä hetkessä en keksi mitään niin upeaa kuin katsella tätä kaikkea ja tajuta että emme syntyneet tänne turhan takia, että jokainen kokemus on arvokas joka vie meitä lähemmäksi todellista olemustamme.
Matka sinne on pelottava mutta sen arvoinen.

5 kommenttia:

 1. Eikä koskaan ole edes täysin valmis... vaikka onkin päässyt itsensä kanssa eteenpäin.

  Mukava kuulla Sinusta!

  Sari R-E

  VastaaPoista
 2. "Intuitiivinen ja analyyttinen ajattelu ovat kehittyneet evoluutiossa eri vaiheissa ja kummallakin on oma tehtävänsä"
  ...niinpä. Sopivan tasapainon noiden kahden ajattelu tavan välille on joskus vaikeaa, mutta siihen mielestäni kannattaa pyrkiä.

  Kaikkea hyvää sulle ja pidä toi! ;)

  VastaaPoista
 3. Maria ! Onneksi elämä tarjoaa vaihtohetoja, ja meidän ei tarvitse jämähtää yhteen paikkaan ja olotilaan johon ensimmäisenä olemmee menneet. Aina voi matkata etiäpäin. Olet ollut viime päivinä kovasti mielessäni: kaikkea ihanaa ja hyvää sinulle !! Peppi

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin reissunainen <3 Elämä heittää poluillemme mahdollisuuksia kehittyä jatkuvasti. Olen ylpeä sinusta, että olet uskaltanut elää hetkessä ja nostaa ankkurin silloin kun ollut tarpeellista seilata kauas kotoa, sekä ymmärtänyt palata takaisin, kun on sen aika <3

  VastaaPoista
 5. Sari, ihanaa mehän ollaan just siksi niitä ihmisiä että opitaan ja kehitytään koko ajan. Sit kun on kaiken oppinut saattaa olla ettei ihmiseksi viitsi enää ruveta ;)
  Janne hmmm. kaikkea hyvää myös sulle paistakoon aurinko sisimpääsi ja tuokoon ilon sydämeesi :)
  Peppi olispa kiva nähdä sut ihan livenä!
  Tiina mäkin olen ylpeä siitä että tajusin palata...tuntuu sikamaisen hyvältä ;) heh!
  Halauksia!

  VastaaPoista