perjantaina

Haaveilin aina asuvani todella vanhassa talossa.
Talossa ja ympäristössä jossa voin tuntea seikkailevani Astrid Lindgrenin sadussa. Näin itseni kirmaamaassa vanhoilla kaduilla, kurkkimassa pikkuisiin puoteihin, nenä kiinni lasissa karkkikaupan ikkunan takana ja riippumatossa sisäpihalla. Käytyäni polkua jolla hukkasin, entisen elämäni, järkeni, kaiken vanhan. Opin jotain todella tärkeää,  sen että kun unelmoit jostain, tähtää kaikki ajatuksesi ja tekosi siihen että tavoitat haluamasi. Elä kuin olisit jo siellä missä haluat olla. Nähtyäni tämän ihanuuden päätin että siitä tulee mun koti, vaikka kiinnostuneita oli useita ja minä en ollut suinkaan ensimmäinen joka asunnon näki, päätin että muutan siihen. Hoin mielessäni joka päivä omaa nimeäni ja asunnon osoitetta. Ostin jo tavaroita sinne ennen kuin tiesin saanko sen.
Ja nyt sitten asun siellä :) en valita! Kalustus on ollut hauskaa ja edullista puuhaa, myytyäni lähes kaiken vanhan aloitin alusta. Olen tehnyt mahtavia löytöjä...tässä budjettia:

Kaksi vanhaa sohvaa 20€ uusiokeskuksesta
sohväpöytä 20€ kirpparilta
lipasto 15 € uusiokeskuksesta.
ja tää on kallein sijoitus...vuokrapaku muuttoa ja kalusteiden kuljetusta varten 85€, rutattuna puiseen pihaporttiin 600€. Onneks mun intuitio käski ostamaan edullisia kalusteita niin jäi sitten rahaa tähän loppuhuipennukseen...upea hetki palauttaa auto vuokraamoon ja kertoa...
että ei sitten mahduttu portista sisään...että naisen logiikka ja sillain.

5 kommenttia:

 1. Ihana vanha talo! Unelmat toteutuu, kun niihin kovasti keskittyy ajatuksin... niinkuin sanoit. Onnea uuteen kotiin!!! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) mä vaan huokailen täällä onnesta :)

  VastaaPoista
 3. Ihana koti <3 arvaa vaan haluaisinko mä asua tollaisessa =) ja noi portaat! Ne olis niin hienot, kun olisivat maalattu värikkäiksi, silleen että yksi rappunen aina yhtä väriä ja värejä voisi olla yhteensä 4-7 mitkä aina toistuisivat, aah <3

  VastaaPoista
 4. Eihän tuo toiveesi voinut olla toteutumatta. Ihana.

  VastaaPoista
 5. Vera,,,maalaisin heti jos asunto olisi oma, tää on vuokrakämppä :)

  Taika mä oon NIIN iloinen ja onnellinen jaja....<3

  VastaaPoista