keskiviikkona


Elämänilo...se asuu meissä, se on koodi joka on sisäänrakennettu meihin jokaiseen. Tuon koodin aktivoimiseen ei tarvita paljoa, se tulee joskus pienestä oivalluksesta. Heräämisestä siihen mikä on oikeasti tärkeää.
Jokaiselle herääminen on erilainen, tärkeille asioille, sille mikä on juuri sun elämän tarkoitus. Mulle se on ollut henkisyys jollain ihan omalla tavalla, rikkoa totuttuja kaavoja elää pelottomasti ja rohkeasti ja uskaltaa tuoda asioita päivänvaloon siitäkin huolimatta että se ei miellyllytä kaikkia. Tie jolle lähdin ei ole ollut helppo, tämä blogi on vain osatotuus siitä kuka ja millainen olen. Tunnen voimakkaan kutsumuksen silti jatkaa ja kirjoitella omituisia lapsellisia juttujani, ihan siitäkin syystä että en aio enää piilotella tai hävetä erilaisia ajatuksiani tai näkemyksiäni
päinvastoin. Aioin tehdä asioita jotka oikeasti ajavat muutosta, herättää ihmisiä jutuillani ja tehdä sitä mitä sydän sanoo.

 Olen ikäni kammonut monia monia asioita, yksi suuri pelko koskee esillä oloa, kuvaamista kameroita kaikkea esiintymistä.  Pikku hiljaa olen kohdannut pelkojani ja itseasiassa niin syvältä ja kipeästi etten usko että maailmassa on mitään enää mitä pelkäisin. Niinpä kysyttäessä lähdetkö mukaan dokumenttiin joka kertoo heräämisistä, tarinoita ihmisistä jotka ovat kokeneet heräämisen jollekin asialle, vastasin empimättä KYLLÄ!
Myös sielunsiskoni on mukana dokumentissa. Eilen oli kuvauspäivä...nooh meidät tuntien se ei ehkä mennyt ihan niin kuin olivat suunnitelleet. Kyseessä ihania nuoria media-alan opiskelijoita jotka lähtivät täysillä hassutteluumme mukaan. Saattaa olla että lopputulos on hyvin hämmentävää katsottavaa,  energiahoidimme dokumentin tekijöitä, saimme paikoitellen jotain "järkevääkin" sanottua ja muuten vain pidimme hauskaa. Mä niin toivon että se elämänilo ja terve hulluus välittyy meistä kaikille jotka aikanaan dokumenttia katsovat. Mulle kaikkein tärkeintä oli päästä keskustelemaan näiden ihanien nuorten kanssa. Puhumaan sydäntietoisuudella elämisestä, unelmien tärkeydestä ja myös henkisistä asioista. Innostuimme niin paljon tiimimme yhteishengestä että suunnittelimme perustavamme oman tuotantoyhtiön joka tekee outoja erilaisia, hauskoja dokumentteja. Dokumentteja joissa ihmisiä autettaisiin löytämään unelmansa, toteuttamaan joku itselle tärkeä asia.
Katselen jo tiloja tuotantoyhtiölle, ensimmäinen aihehan vois olla miten me kaksi jotka emme ymmärrä mitään tuottamisesta ja dokumentin teosta lähdimme rohkeasti toteuttamaan unelmaamme. Teilaisimme tieltä kaikki vanhat uskomukset siitä etteikö pelkällä luovalla hulluudella ja tahdonvoimalla voi tehdä ihan mitä vain.
3 kommenttia:

 1. Jonna feat dj kitinä & mc sarkasmi4. huhtikuuta 2013 klo 9.39

  Siis hyvää päivää Maria!!!Miten voit olla noin naivi ja lapsellinen?!Miten voitkin katsella maailmaa lapsen silmin?! Miten olet aina niin innoissassi kun tapaat uuden ihmisen tai kohtaat uuden jännittävän tilanteen?! Miksi ihmeessä toivot että maailma olisi parempi paikka meille kaikille!!?? Miksi haluat unelmoida, viljellä positiivisuutta, rauhaa ja rakkautta!??Miten voitkin väittää että henkisyys voi olla hauskaa?!!!Miten voit kannustaa ihmisiä kuuntelemaan oman sydämensä ääntä ja seuraamaan unelmiaan olivatpa ne sitten mitä tahansa?!Ja tuo naurettavan hupaisa liikeideasi: oikein tuotantoyhtiö levittämään tätä "evankeliumia"! Miten voit mitenkään kuvitella onnistuvasi yhtään minkään suhteen!?!TIETENKIN VOIT TEHDÄ IHAN MITÄ VAAN KOSKA OOT PARAS JA IHANA!!VALITTAJAT ON SYVÄLTÄ!!!LUV YA <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Piristit päivääni, joka on ollut aika syvältä. Nim. Mun Dallas-pullat kuoli leikkauspöydälle, kun niiden sisälmykset levisivät ja uudet appivanhemmat on tulossa kylään huomenna ensimmäistä kertaa ja ääh... ei tästä tule mitään. Mutta SÄÄ Olet ihana, Macinen <3

  VastaaPoista
 3. Dj soijajogurtti, maailman rakkain kämppis! Ihanaa että olet olemassa <3
  Tiina murunen, mitä tapatko sä siellä viattomia pullia? Niin oot sääkin, maailman paras!

  VastaaPoista