keskiviikkona


Olen keksinyt loistavan tavan päästä eroon turhista ärsyttävistä laskuista...


Ratkaisu on tämä pieni kätevä silppuri  joka tuhoaa ne käyttökelvottomiksi ihan hetkessä...


Suloisempaa silppuria saa hakea...syö myös kaiken muunkin ylimääräisen kaikki menee!


Ja koska rahaa jää kaikkeen paljon hauskempaan kun niitä laskuja ei enää pysty maksamaan voi kuluttaa kaiken ylimääräisen kirpputorilla...
Mun uusi silmäterä, kaunis ja ihanan vanha takki. Kulkisin pelkästään vanhoissa n. 60-70 luvun vaatteissa jos löytäisin niitä enemmän ja oppisin noudattamaan puhdasta tyylilinjaa,,,,häilyvä persoonani haluaa olla yhtenä päivänä hippi, toisena rock ja kolmantena....


Ainoa huono puoli tässä on se että vaatevarasto on aina puuttellinen tälle häilyväisyydelle. Ostan jossain kummallisessa puuskassa kalliin merkkitalvitakin elämäni ensimmäisen kalliin vaatteen. Aina kun puen sen päälle mua ahdistaa suuresti. En ymmärrä miksi teen siitä niin suuren numeron mutta mua on koko talven ottanut kupoliin käyttää tuota juppitakkia. Nyt odotan vain että kelit lämpenisivät jotta saisin pukeutua kotoisemman tuntuiseen retroon.


Tässä ihanuudessa kirmaan kesällä jossain kivoilla hippi-festareilla...


ja tässä...tanssahtelen jossain mukavassa kesäisessä juhlassa...


Lopuksi suttuinen häilyväinen mummi ja uusi takki. KEVÄT tule jo!

6 kommenttia:

 1. Mä oon keksinyt myös laskuille hyvän käyttötarkoituksen, käytän niitä takan sytykkeinä ja lapset piirrustuspaperina =D

  Toi takki ja toppi, ne sopivat ehdottomasti Facesiin <3 Ootko koskaan käynyt Rainbow gatheringissa missään?

  VastaaPoista
 2. Hyvä Vera, niillehän siis voi keksiä vaikka mitä käyttötarkoituksia ;) parkkisakot menee varmaan samaan kategoriaan? En oo käynyt Rainbowssa mutta rakas ystäväni oli Mexicossa loppuvuodesta ja olisin niin hinkunut mukaan! Joskus vielä pitää päästä!

  VastaaPoista
 3. Parkkisakot menee ehdottomasti samaan kategoriaan =) Suomessakin oli iso kokoontuminen pari vuotta sitten, ja niitä pienempiä on vähän väliä =) Mukaan vaan, ja etnofestareille kans!

  VastaaPoista
 4. :) Juhuu kesä sais tulla ja kaikki ihanat ulkofestarit! Mukavaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 5. Oih! Iih, ihania vaatteita! Ja miten kauniin värinen takki, tuollainen ruosteinen ja pronssinen! Eräs lempivärini. Kerran Irlannissa näin tytön jolla oli paljon pisamia ja ihan tuon väriset hiukset, superpisamaisuudesta päättelin että oli aito hiustenväri :) Kylläpä olin kateellinen :)

  VastaaPoista
 6. Taika kiitos sun vinkin, uffista löytyi :) Multakin kysytään yllättävän usein onko tämä väri aito, pitää ehkä maalata vähän pisamia niin näyttää vielä aidommalata ;)

  VastaaPoista