maanantainaMummi ja My kävivät keskustelua siitä saako aikuiset olla ihan hassuja ja lapsellisia ja onnellisia...elämän tarkoitus on molemmille hyvin yksinkertainen juttu! Rakkautta läheisyyttä ja lämpöä, vähän ruokaa ja unta, mitä sitä muuta ihminen kaipaa?


Kuule mummi jos kaikki aikuiset ymmärtäisivät kuinka hauskaa elämä on olisi myös lapsilla parempi olla, kertoi My

Siitä riemastuneena mummi heitteli Mytä kattoa kohti...jippii! Sitähän mummikin on mieltä!


Osoittakseen miten hauskaa voi olla My kuolasi mummia silmään...


Ja päälle halattiin lujaa! Kiitos sinusta ihan pieni ihminen joka näytät meille aikuisille mikä on tärkeintä elämässä ja tuot niin paljon valoa ja rakkautta meille kaikille....sanoi höpsähtänyt mummi ;)Päätän kuvakertomuksen tähän upeaan taideteokseen...maailma on ihmeidentekijöitä täynnä. Kiitos Hanni-hierojalle upeista teipeistä joiden värin sain itse valita...eihän näistä raaskis luopua! Juuri sinä siellä joka luet näitä omituisia kertomuksia, olet upea! Riemuitse siitä :)

4 kommenttia:

 1. Hahaa, toi hulluus tarttuu!!!Ja hyvä niin. Joku palikoiden sekoittaja muutti mun sisääni toissa talvena ja on siitä saakka töninyt ja kiertänyt ja saanut olon tuntumaan jotenkin tyytymättömältä...jotakin pitäisi vielä olla elämässä. Ja musta tuntuu, että sun positiivinen hulluutesi ruokkii tota palikoiden sekoittajaa?!!

  VastaaPoista
 2. Juu mä oon saanut tän hulluuden syntymälahjana ja olen nykyään erittäin onnellinen ja kiitollinen siitä. Voi tehdä ihan mitä vaan ja vedota siihen että on hullu :) Kuinka helpoksi kaikki muuttuukaan ;) Anna palikoiden sekoittajan vaan tehdä työnsä kunnolla, ainoa mitä voit menettää on tyytymättömyys ja kuka sitä kaipaa? ;)

  VastaaPoista
 3. Kerroit värjääväsi hiuksesi hennalla, ne onkin upean väriset.Osaatko sanoa, voiko värjättyjä ja osittain harmaantuneita hiuksia hennata? Olen kuullut kauhujuttuja, että henna iskee hiuksiin kiinni kuin tauti ja siitä pääsee eroon vain kasvattamalla...

  VastaaPoista
 4. Heippa! Voi hennata mutta väri tulee vähän erilaisena värjäämättömällä pohjalla ja lopputulos riippuu vaikutusajasta ja hennasadosta (välillä se on punaisempaa)Samalla tavalla se jää hiukseen kuin muutkin värit :)

  VastaaPoista