torstaina


Koittakaa kestää, mun on pakko vielä hihkua näitä kuvia,,,jäi jotenkin niin hyvä fiilis! Jotenkin tulee se tunne kun katsoo itseään linssin läpi että näkee sen muutoksen, vahvistumisen ja kasvun itsessään. Että on jotenkin vihdoin löytänyt itsensä ja sen suunnan johon on menossa. Sukulaisille jotka riemuitsevat että joko se viimein rauhottui ja kasvoi seesteiseksi aikuiseksi, joudun tuottamaan pettymyksen...päinvastoin ymmärsin että se että en koskaan tiedä mihin olen menossa on mun vahvuuteni ja iloni. Tunnen suurta riemua kaikesta uudesta elämässäni, mähän rakastan tätä kaupunkielämää ja sen tuomia mahdollisuuksia. Kävelen kävelemistäni ja ihmettelen ja tutkin mitä kaikkea täällä onkaan, hymyilen vastaantulijoille ja riemuitsen jokaisesta hymystä jonka saan takaisin. Rakastun sata kertaa päivässä jokainen ihminen on jotenkin niin vastustamattoman ainutlaatuinen ja kaunis. Ainoa joka laittaa hanttiin on jalat...penikkatauti iskee pahasti, hieroja laittaa kinesioteipaukset ja määrää jalat lepoon, voi kurjuus. No mä ajan sitten bussilla ja raitiovaunulla, sekin on niin jännää ja uutta.
Istun kahviloissa ja hengitän inspiraatioita tulevaisuuteen...
Olen kuin tyhjä taulu johon maalaan unelmani uudestaan. Rakkaus, ihmisten auttaminen, musiikki,luovuus olette tervetulleita elämääni.

9 kommenttia:

 1. Voi hyvvää päivää sinä ihana vauhtimatami :D
  En taas hetkeen ole ehtinyt lueskella sun kuulumisia - ja täällähän tapahtuu jos vaikka ja mitä!!

  Mä menin ihan sanattomaksi :D

  Lycka till!!!

  VastaaPoista
 2. Hei Pepi ihanainen, pitkästä aikaa! Juu kaikkea jännää muutosta ilmassa...mutta ei muuta kuin etiäpäin sanoi mummo lumessa :)

  VastaaPoista
 3. Eihän noista kuvista voi muuta kuin tulla hyvälle mielelle! Ja muiden odotuksia tuskin kukaan koskaan täysin täyttää - parempi vaan elellä omaa elämäänsä ja katsoa, mitä se eteen tuo. Se elää, ken uskaltaa! Ja sinä taidat uskaltaa;)

  VastaaPoista
 4. Vauhdikkaita kuvia! Mutta mihin on kadonnut se ekologisuus, mistä joskus maalla asuessasi kirjoitit?! Tuli mieleen tosta huviajelustasi ympäri kaupunkia...

  VastaaPoista
 5. Anonyymi maalla ajelin autolla edes takaisin joka paikkaan että kyllä mä lasken joukkoliikenteen paljon ekologisemmaksi, ekologinen voi olla aika monin tavoin ja jos mä nyt hetken huviajelen niin sallittakoon se eikö? Lupaan sitten parantaa tapani ;)

  VastaaPoista
 6. Sun aitouteen on helppo ihastua :) Täysillä vaan...

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja niin Valoa täynnä!!!

  VastaaPoista
 8. Ooo Rinsessa, löytäköön jokainen sisäisen prinssinsä tai prinsessansa ja satunsa :)

  VastaaPoista