sunnuntaina


Oon ollut pitkään siis viime maaliskuusta jolloin muutin ilman sohvapöytää...perjantaina raahasin eteisessä olleen pikkupöydän sohvan eteen ja päätin että kyllä sohvapöytä voi olla korkeakin. Että missä sääntökirjassa sanotaan mikä korkuinen sen tulee olla? Sitäpaitsi  on paljon mielenkiintoisempaa esim. tarjota kahvia vieraille ja katsella miten joutuu nousemaan sangen matalalta sohvalta ylös ylettyäkseen kahvikuppiin. Ja samalla saa hyödyllistä liikuntaakin.


En myöskään tiennyt minne ripustaisin hyvien uutisten joulupallot kun en aio (ehkä) hankkia kuusta tänne pieneen asuntooni... päädyin laittamaan ne tähän koriin...
koska kaikki perinteet on tehty rikottavaksi ja kuuntelen kauhulla ihmisten joulustressiä ja vihaa, myös tuon joulun-vietto perinteen voisi helposti rikkoa. Vietätkin joulua jo marraskuussa säästyäksesi muiden tohotukselta...ajatelkaa minkälaisia ilmeitä saisi aikaiseksi esim. sukulaisten naamalta kun kieltäytyisit kohteliaasti vastaanottamasta jouluvieraita  tai juoksemalla sadassa paikassa sanoen...että sori vietimme joulua jo marraskuussa ja jouluaatona olemmekin jo ihan muissa puuhissa ;)



Mun logiikalla silloin jouluna jo viettäisiin uutta vuotta ja saisit taas viettää sitä ihan omalla tyylillä ja rauhassa...räiskisit naapureiden iloksi pihalla raketteja kun muut ovat hartaissa joulutunnelmissa...hahaa


Taka-ajatuksena näillä provosoivilla ajatuksillani on se että tee ne asiat omalla tavallasi, älä niinkuin on tapana jos se ahdistaa. Me ihmiset luomme nämä tavat ja säännöt joista stressaannumme...sitäpaitsi joulun kaunis ajatus jeesus lapsen sytymäpäivänä ja koko maailman rakkausjuhlana on aika kaukana tämän päivän tohotuksesta.


Loppuun kuvatodiste...mun viherkasvii on edelleen elossa...aika harvan näköinen mutta sitäkin rakkaampi. Ehkä mä annan joululahjaksi tälle kullanmurulle vähän vettä kun olen unohtanut sitä syksyllä kastella...

7 kommenttia:

  1. Niinpä...kuka on muka määrännyt sohvapöydän korkeuden.....tuo on juuri sopivan korkuinen...:)

    VastaaPoista
  2. Mä olen aina halunnut viettää joulua kesällä! Olisi jännää syödä joulutorttuja auringonpaahteessa ja juoda kuumaa glögiä ja koristella joulukuusi... Ja sitten talvella voisi pitää vapun, tekisi simaa, ripustelisi serpentiinejä ja laulaisi vappulauluja... Olen vakavissani ajatellut noin. Pienimuotoisesti aion toteuttaakin!

    VastaaPoista
  3. Irmastiina näin mäkin olen päättänyt ihan kaiken suhteen...on paljon hauskempaa elää villisti :)
    Taika oi kesäjoulu olis ihan mahtava, talvi-vapusta puhumattakaan. Mihin sitä sijottaisi juhannuksen? Jouluaatto vois olla aika hyvä kohta? Mä kipinöin innosta täällä sotkiessani perinteitä!! Pienestä on hyvä alkaa ties mihin sitä päätyykään :)

    VastaaPoista
  4. Hauskaa ja omannäköistä joulua sinulle juuri tähän hetkeen! <3 <3 <3 :D

    VastaaPoista
  5. Ja minä en vietä joulua ollenkaan!!tepa

    VastaaPoista
  6. Tanja terkkuja puuterivillaan :) Pus
    Tepa sekin on hyvä valinta :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan hauska blogi! Mukavaa vuoden aloitusta!

    VastaaPoista