torstaina

Sain hauskan haasteen blogista nimeltä pupuleipomo. Suosittelen blogia kaikille niille jotka naureskelevat oudoille asioille kuten minä, ihan paras blogi! Mutta siis sain tehtävän vastata yhteentoista kysymykseen ja laittaa haastetta eteenpäin. Koska olen laiska toivon että lukijani laittavat tätä tunnustusta eteenpäin tai nappaavat sen itselleen näin halutessaan. Tässä visaiset kysymykset...katsotaan miten suoriudun ;)

Ensin piti kertoa 11 faktaa itsestään...hmm. tästä tulee mielenkiintoista...


1. Hukkaan itseni usein ja riemu löytämisestä on joka kerran yhtä suuri...

2. En ymmärrä ihmisiä joilla ei ole huumorintajua...en vai ymmärrä, tai
 he eivät ymmärrä minua?

3. Teen asioita hyvin spontaanisti musta tuntuu mutu tuntumalla...joskus se on pelottavaa.

4. Rakastan elää vapaana ja huolettomana kuin lapsi joka odottaa mitä kivaa tänään tapahtuu. Siskoni tunnusti kirjoittavansa koulussa draamaa elämästäni...mahtaa tulla aika kertomus. Opettaja on kuulemma ihan innoissaan ja varmaan miettii mistä sisko ammentaa tarinaansa...

5. Tärkeintä minulle on rakkaus ilman sitä ei ole mitään

6. Minulla on usein naurussa pitelemistä itseni kanssa, varsinki yleisillä paikoilla on vaikea pidellä pokkaa ja saan kummallisia katseita osakseni. Suomessa kun ei ole sopivaa naureskella itsekseen...

7. Vihaan negatiivisuutta jua sitä että ihmiset kohtelevat toisiaan huonosti

8. Minulla on kummallisia kykyjä/näkyjä mutta muuten olen terve ;)

9. En pidä valokuvien ottamisesta itsestäni...

10. Itken ja nauran usein

11. Rakastan elää suht ylellisesti matkustaa, syödä ulkona, pukeutua kauniisti. Nautin elämästä...saa nähdä mitä keksin sen jälkeen ;)
1. Mikä on ollut kuluneen vuoden paras ostoksesi?
Apua! Nyt pitää todella harkita...tähän ei olekaan helppo vastata... Kyllä se on Doreen Virtueen enkelikortit. Uskon voimakkaasti johdatukseen ja enkeleihin ja kyselen korteilta päivittäin viestejä itselleni ja muille. Kortit tuovat ihan käsittämättömän osuvia juttuja ja jos eivät, nostan uuden kunnes olen tyytyväinen ;) olen ostanut järkyttävän paljon kaikkea millä ei ole mitään merkitystä ja voisin lähteä autiolle saarelle näiden korttien kanssa...ne varmasti ohjaisivat selviämään sielläkin hengissä ;)

2. Paras luontoelämyksesi?
Läheisen joen rannalla sijaitseva nuori koivu johon käyn usein nojailemassa. Meditoin sitä vasten nojaten ja nautin joesta puista ja luonnosta...ohikulkijat katselevat hämmentyneenä ja toivon että tulisivat kokeilemaan miten kivaa on olla yhteydessä luontoon.


3.Paras syömäsi  jälkiruoka?
Varmasti useita. Lapseni tirskuvat kuullessaan sanan jäkiruoka koska traumatisoin heidät omituisilla keitoksillani jotka usein miellyttivät eniten wc-pönttöä... 

4.Mikä on ollut ikävin ihmiskontaktisi? (Pahantuulinen parkkipirkko tai tönivä ohikulkija?)
 Minä itse. Sisälläni asuva hurja raivotar jota pelkään itsekin, yritän pitää tämän kielen ja huonot käytöstavat kurissa
5.Miten tutustuit uusimpaan ystävääsi?
Energiakeskuksen ryhmämeditaatiossa. Sovimme saman tien lähtevämme yhdessä juhannusfestareille ja siitä se hulluus ja hauskuus alkoi :) SIELUNSISKO ihan mahtava kohtaaminen

6.Mikä on ollut pahin sairastamasi sairaus tai kehon heikoin tila ikinä?
Omituiset tajuttomuuskohtaukset joita oli viisi kertaa kun olin vielä suorituskeskeinen stressaaja...en suosittele sattuu päähän kun kaatuilee holtittomasti, toisaalta saattaa kolauttaa jotain paikaallenkin?

7.Ellei raha olisi este, mitä tekisit kaiket päivät kaikkein mieluiten?
Rakastaisin , kaikkea kaikkia, hymyilisi pitäisin hauskaa...eli sitä mitä nytkin :)
8.Jos saisit 100 000e sijoitettavaksi hyväntekeväisyyteen, minne lahjoittaisit rahat?
Itselleni. Perustaisin lasten ja nuorten energiakeskuksen jossa autettaisiin uusin tavoin ja keinoin heitä löytämää itsensä ja tulemaan onnellisiksi  aikuisiksi. Paljon musiikkia, energiahoitamista, luovuutta, rakkautta luonnon kunniottamista ja ikiaikaista viisautta...

9.Mitä täytettä laittaisit kasvispizzaan?
Aurinkokuivattua tomaattia, mozzarellaa, rucolaa oliiveja...rakkautta sillä tehtynä kaikki maistuu hyvältä!
10.Mitä haluat joulukahjaksi?
Että ihmiset lopettaisivat turhan stressamisen ja hötkyilyn ja muistaisivat mikä on tärkeintä. Toivon että saisin istua kynttilänvalossa hiljaa kuunnella musiikkia ja pitää rakkaimpaani kädestä.
11.Kerro kolme lempiväriäsi ja yksi inhokkivärisi.
Rakastan punaista oranssia sinapinkeltaista idigon sinistä...oho tuli neljä. Mustan vois kieltää monelta

4 kommenttia:

 1. Voikun näitä oli kiva lukea! Nauroin kun luin että siskosi kirjoittaa sinusta draamaa koulussa :D

  Voiko parempaa tunnustusta saada elämäntyylistään!!

  Mutta muuten, minäkin olen elämäni pahin ihmiskontakti. Säännöllisesti saan pelästyä sitä inhottavaa akkaa joka asuu sisälläni mutta pyrin että se pääsee esiin mahdollisimman harvoin.

  VastaaPoista
 2. Joo Taika kyllä muakin nauratti, olin itseasiassa aika innoissani tästä! Rohkaisin jatkamaan että saat kyllä kertoa ihan kaiken...nooh tai ainakin suurpiirteittäin ;) Pidetään inhottavat akat kurissa ja säteillään naisvoimaa ja lempeyttä!

  VastaaPoista
 3. Tehdään näin :) Kivankuuloinen sisko sulla siellä :)

  VastaaPoista
 4. Taika mulla on näitä ihania siskoja 3kpl...räpätään yhdessä ja ollaan muutenkin hulluja, ihan mahtavaa!!

  VastaaPoista