torstaina

Arvaatkapa mitä? Remontti on valmis ja mä ihan sairaan poikki mutta onnellinen ja iloinen ja tyytyväinen ja...ja...
en vaan saa kuvia jostain syystä tuotua koneelle että näkisitte miten kiva uusi koti mulla on...tavaratkin on jo aikalailla paikoillaan ja huomenna alkaa ompelukone hurista...verhoja tyynynpäällisiä ja kankaat ovat ihan mielettömän makeita!!! Noh ehkö vielä näette jos luoja niin suo. Palkitsin itseni tänään kun olen ollu niin reipas ja on ollut aika rankat kolme kuukautta uusilla ihanilla arkaapa millä...? No tietysti kumisaappailla ja tällä kertaa ne on KELTAISET! Kaiken pimeyden keskellä myös kevätaurinko herättelee mut johonkin ihan uuteen elämään, ei musta tainnut olla rauhalliseen maalaiselämään vaikka niin kuvittelin , mussa asuu ikuinen teinikapinallinen joka rakastaa vauhtia ja musiikkia ja laulua ja tanssia....keltaisilla saappailla on hyvä tallustella uusia ihmeellisiä polkuja ja raotella ovia joita oli kuvitellut sulkeneensa takanaan. Hei elämä mä oon täällä tuu hakemaan mut mukaan sen ihmeelliseen seikkailuun johon mä olen niin valmis (;

6 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin!!
  Kuvia odotellaan :)

  Keltaset kumpparit on ihanat, olin tämään lenkkareilla liikkeellä ja meinasin olla rinsessojen kanssa ihan purjeissa pihalla, onneksi miniän keltaiset pelasti tilanteen :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa kun tulee valmista. Meillä sitä odotellessa..
  Onnea uuteen kotiin, multa oli jotenkin vilahtanut ohi että olet maalta poismuuttanut. Niin täytyy tehdä kuinka tuntuu parhaimmalta.En ehkä itsekään liian rauhallisessa ympäristössä viihtyisi. Voi hyvin!
  Milla.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, nyt pitää kyllä saada pian kuvia!! Sain sulta inspiraation, haluan saada tämän kerrostaloasunnon kodikkaammaksi, emme voi maalata tms. mutta jotain pitää nyt keksiä. Pari ihanaa lamppua on löydetty, mattojakin kaivataan, samoin yksi sängynpeite, 2 nojatuolia (usko tai älä, niitä OIKEITA on nyt yritetty löytää puoli vuotta). Hauskaa viikonloppua, laita tanssikengät jalkaan ja ENJOY!

  VastaaPoista
 4. Vautsi! Kuulostaa hyvältä ja kuvia tosiaan odotellaan ;)

  VastaaPoista
 5. Pepi (: lupaan paljon kuvia heti kun saan laitteet toimimaan!
  Tiina (:
  Milla näinpä sitäpaitsi olin unohtanut miten helppoa elämä kerrostalossa onkaan...jää enempi aikaa hörhöilylle (:
  Tiina ihanaa jos inspiroin jotakuta (: mä oon opetellut myös uudestaan shoppailemaan...ostan ihania uusia ikiomia tavaroita ja ylisöpöjä hassuja juttuja kotiini (: Näihin jalkoihin näyttää nyt sujahtavan tanssikengät aika tiuhaan huomenna pääkaupunkia katsastamaan (: olen jopa löytänyt oman tyylisen paikan sieltä ja se on jotain! Marjukka yritän...kaikkeni...pian... (:

  VastaaPoista