perjantaina

                                             

Olen kyllä toivonut joskus peiliin katsoeassani uutta naamaa...mutta tarkentaisin vielä toivettani siis  KAUNIIMPAA!!!! Angiinan ja siihen määrätyn antibioottikuurin ansiosta sain erittäin tujun allergisen reaktion ja uusi naamani muistuttaa erehdyttävästi tätä frankestainin hirviöstä löytämääni kuvaa. Ihottumaa näppylöitä silmät turvoksissa ja punaisina...rasvaan epätoivoisena, syön homeopaattisia lääkkeitä ja vannon etten koskaan syö enää lääkkeitä. Olen muutenkin ollut kova kyseenalaistamaan nykylääketiedettä mutta nyt mä olen ihan varma siitä että jotain mättää ja pahasti! Etenkin kysyessäni lääkäristä neuvoa mitä teen...käskivät lopettamaan heti kuurin ja soittamaan ambulanssin jos tulee hengitysvaikeuksia ja että joo toi on tosi yleistä tollainen reaktio...mua melkein rupes naurattamaan että soitanko mä tosiaan itse itselleni ambulanssin ja mielellään vielä siinä vaiheessa kun hengitän että pystyn puhumaan?

13 kommenttia:

 1. Aivan ihana -siis tämä blogisi. Innolla liityn lukijaksi! Pikaista paranemista, toivottavasti saat angiinaasi toimivan hoidon.

  VastaaPoista
 2. Ei liity mitenkään (?) tähän, mutta tulipa mieleeni rieteys, josta aikoinaan käännyttiin mökkitielle.
  Tienviitat risteyksessä, ja tässä järjestyksessä:
  Reumasairaala
  Ampumarata
  Kaatopaikka

  Ajateltiin aina, että ei auta joutua sairaalaan :)

  Parenemisiin!

  VastaaPoista
 3. Oliko niissä tabuissa Sulffaa? oireet kuulostaa siltä. olen itse yliherkkä sulffalle ja jos lapset joskus saanee lääkkeitä olen aina maininnut oman yliherkkyyden. Paras oli kyllä yksi lääkäri että "ei se ole periytyvä" ja kirjoitti nimenomaan tabletit missä oli sulffaa! En lunastanut reseptiä vaan valitin toiselle lääkärille että lapseni melkein kuoli ja sen jälkeen ei ole ollut ongelmia saada oikeita lääkkeitä.. Toivottavasti elämänkaavat valmistuu kohta ;) itse aina ajattelen että "paistaa se aurinko risukasaan joku päivä". Tästä etenkin ensi viikolla apua kun tulee kuluneeksi 6v (24.2)...samalla tulee muuten täyteen 6v (26.2) kun muutettiin tänne teidän naapuriksi! Haleja!! Carola

  VastaaPoista
 4. Ittekin käytän mielummin kaikkia muuta konsteja ensin kuin lääkkeitä mutta joskus niitä on pakko ottaa. Kuulostaa kyllä tosi pahalta sun oireet. Toivottavasti paranet pian!
  ( meilläkin oli sitkeää flunssaa ja kun rehasin kaikki mahdolliset ensin luontaistuotteesta eikä mitään maata kaatavaa tapahtunut, käännyin lopulta taas luottorohtoni puoleen, Tahitian noniin, suosittelen. Sitä voi juoda vaikka ei ole sairaskaan, auttaa päästä varpaisiin.Ja ihan aikuisten oikeesti.Olis montakin tarinaa...)

  VastaaPoista
 5. Saraheinä olet erittäin tervetullut (:
  Pepi hahaaaaa(; Carola kaavat alkaa olla kasassa(:
  Minna (:
  Miia enpäs ole kuullutkaan moisesta pitää tutustua sitäpaitsi luin netistä jonkun kehaisseen että kun allegia kuori ihon uuteen uskoon näytti paljon nuoremmalta ja sileämmältä että kohta multa taas kysytään junassa aikuisten vai lastenlippu...(;

  VastaaPoista
 6. Voihan kökkö! Paranemisia sulle :) Koputan puuta, kun ollaan säästytty vielä tänä talvena taudeilta.... nyt se sitten tietysti iskee, kun sen ääneen mainitsin....

  VastaaPoista
 7. Mua hoidettiin vuosikymmmeniä kamalan migreenin takia erilaisilla järkyillä lääkkeillä. Sain kaameita oireita niistä lääkkeistä ja yhdet oli kaiken lisäksi mielialalääkkeitä, vaikka mun mielessä oli kaikki ihan ok. No, sen lääkityksen jälkeen en ollut ok, koska musta tuli lähinnä kasvi aloitekyvyssä.

  Luojan kiitos, jossain välissä itse tajuttiin, että ne migreenit johtuivat ehkäisypillereistä. Mitkä kaameat tuskat ja lääkitykset, joista kärsin melkein 30 v! Nyt ota mitään lääkkeitä, jos ei ole ihan pakko.

  Sari R-E

  VastaaPoista
 8. Hui, aika hurjat oireet sait! Toivotan pikaista paranemista ja että löytyy turvallinen ja hyvä apu.

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
 10. Riitta kiitos (: Sari niin näitä tarinoita piisaa): ja silti ihmiset luottavat sokeasti lääkäreihin ja lääkkeisiin..
  Titti kiitos oma apu taitaa olla se paras(:
  Anonyymi lämmin kiitos (:

  VastaaPoista