keskiviikkona


Nyt on tainnut iskeä kevätlamaannus tähän tätiin tai sit musta on tullut vanha...mä en saa mitään järkevää aikaiseksi mun aika kuluu haaveiluun ja rauhoittumiseen. Tuntuu että kaikilla on hirveä draivi sisustaa ja touhuta...mä en saa edes pyykkejä kaappeihin, Mietin kaikkia kummallisia asioita... Kuten että miksi pitäisi uudistaa tai sisustaa kun meillähän on jo kivan näköistä. Tai onko tää blogin pito ihan järkevää kun tulee paineita saada jotain aikaiseksi että voi sitte kuvailla ja esitellä tuotoksiaan. Tai esitellä ostoksiaan jotta muut voi huokailla että IHANA! mäkin haluan tuollaisen...tuntuu että blogimaailma on tulvillaan just tota ja mua on ruvennut tökkimään ja pahasti. Haluaisin saada ihmiset havahtumaan sille miten pinnallista kaikki on... ja mun blogi on täyttänyt tehtävänsä jos onnistun itse erottumaan joukosta ja saan edes jonkun funtsaamaan näitä asioita. Milloin joku alkaa kirjoittaa blogia maailman laiskin emäntä tai epätyylikäs- sotkuinen kämppä tai että miten sisustaa kun ei ole tyylitajua. Olisko piristävää lukea tumpelon käsityöblogia että pieleen meni taas? Tai piristääkö jos kerron että en sitten onnistunut idätyksessäkään...vedin eilen limaiset p. hajuiset siemenet vessanpöntöstä alas kun en kestänyt enää sitä hajua...mitäköhän musta tulee isona ei ainakaan leipuria, idättäjää eikä virkkaajaa mutta ei muuta kuin eteenpäin sanoi mummo lumessa. On tervettä epäonnistua ja monta kertaa muutenhan onnistuminen ei tuntuisi miltään. Kuvassa olevat tekstit päätyvät ehkä joskus vaikka tyynynpäällisiin kunhan tää sisustus-ahdistus helpottaa. t.mummolan kapinoiva bloggaaja ps. pitäis varmaan muuttaa profiiliin tarinoita touhutädistä joka tuhoaa kaiken mihin koskee on laiska ja saamaton ja epätasapainoinen

16 kommenttia:

 1. Hih, siis mähän teen tota: Milloin joku alkaa kirjoittaa blogia maailman laiskin emäntä tai epätyylikäs- sotkuinen kämppä?:D

  VastaaPoista
 2. Hahaa! Sähän oot niin aikaansaava(:

  VastaaPoista
 3. Ei, en kotitöissä. mähän istun koneella tai nyhvään jonkun kangaspalan kanssa -mies tekee kaikki oikeat työt...:/

  VastaaPoista
 4. Ei sun tarvi aina kirjoittaa siitä mitä olet saanut aikaan osaat kyllä kirjoittaa muustakin kuten on jo nähty :)
  En tiedä sopiiko tää laulu tähän, mutta laitan kuitenkin linkin mielestäni loistavan laulun tekijän loistavaan lauluun.

  http://www.youtube.com/watch?v=l5Me9bhVc2Q

  VastaaPoista
 5. ☺☺☺ hyvä postaus♥

  VastaaPoista
 6. Leena kotiyöthän on ihan hukkaan heitettyä aikaa. Janne Iso hali sulle (: Miepä käyn kuuntelemassa laulun

  VastaaPoista
 7. Ei kai se pointti olekaan se, mitä taas olet saanut aikaan, vaan se, miten olet kokenut jonkun jutun. Ja mitä siinä sivussa on tullut funtsittua. Jatka ihmeessä.
  Lukijasta on hienoa, ettet koko aikaa jaksa tai viitsi touhuta. Ja että on ylä- ja alamäkiä. Sellaistahan se on, ja hyvä niin. Kiitos taas, kun jaoit ajatuksiasi!
  t Sirpa

  VastaaPoista
 8. Mulla on nyt sitä aikaa, mitä aina haikailin. Mutta nyt ei tunnu tapahtuvan mitään. Päivät kuluvat ihan kivasti tekemättä mitään.

  Että ei ole draivia, ei. :D

  Paljon asiaa ja paljon tuttua. (Ja tähän joku tosi älykäs, fiksu ja ajatuksia herättävä koontilause kaikesta.)

  VastaaPoista
 9. Sanoisin tähän, että sinun lahjasi on osata kirjoittaa fiiliksistä, hyvistä ja huonoista, sillä aikaa kun odotellaan seuraavan kaapin make overia. ;)
  Jotenkin se, ettei aina ole hyvä fiilis ja hirmuinen tuotantoputki päällä saa tekstin takana olevan ihmisen tuntumaan inhimillisemmältä.
  (Tämän kun oppisi itsekkin...)

  VastaaPoista
 10. Mä voisin alkaa kirjoittaa blogia: kun kotityöt ei maistu, kun sekä puhdas- että likapyykkivuori kasvaa eikä "kukaan" saa niille tehtyä mitään. Ja kun kissat "siivoaa" tiputtelemalla turhia tavaroita pöydältä lattialle eikä "kukaan" viitsi niitä sieltä korjata. Tai kun saa harjoittaa tasapainoaan esteradalla (kenkiä, kenkiä kenkiä ja laukkuja...)
  Jatka vaan samaan malliin, ei aina pidäkään olla niin tuottelias <3
  Nina

  VastaaPoista
 11. Hei käyppä lukemassa mun blogia, siitä on glamour kaukana! Kuvia epäonnistuneista letuista ja pinnan kireydestä. Sehän on vaan elämää ja siitä mun mielesä on ainakin mielenkiintoisinta lukea. :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteista ihanat ihmiset (: Olinkin tänään heti reippaampi kun sain eilen puhallettua tuskani ulos (;

  VastaaPoista
 13. toi kuulostaa ihan normilta, ei kotia tarvitse koko ajan olla sisustamassa uudelleen, eiks ole pelkästään hyvä et välillä voi todeta tää on hyvä nyt....
  joskus on hyvä muistutella itseään ettei se ole laiskuutta, että tulee ikää ja osaa olla armollisempi itselleen, keskittyä muihinkin asioihin kun esim. näihin ns. pinnallisiiin...ja toisaalta meidän suvussa tuskin on laiskoja naisia, ainoastaan ylitouhukkakkaita jotka normalisoiduttuaan kokevat itsensä perin laiskoiksi ; D

  VastaaPoista
 14. Maci, mä luen niin paljon mieluummin mitä sulle kuuluu tai mitä ajattelet, kuin mitä olet saanut aikaan. Muista, itsekin voi tehdä muutoksia karsimalla asioita :)

  VastaaPoista
 15. Hahaa kiitos blogi-vinkistä, mä taidan rueta pitämään sitä käsityö-tumpelon blogia jossa esittelen niitä villasukka-virityksiä!

  VastaaPoista
 16. Mun oli pakko vielä tulla kommentoimaan tänne "vanhaan" postaukseen, kun on sit just ihan samat fiilikset välillä. Mä oonkin melkein jättänyt vähemmälle juuri niiden "ostin tämän ja tämän"-blogien lukemisen.

  Sulla on kiva blogi, tästä mä tykkään! :)

  -Päivi-

  VastaaPoista