tiistaina





Hautasin sotakirveeni vuosia sitten, tarpeen tuomita,valittaa. Halun olla kommentoimatta asioita joiden merkitys ylittää käsityskykyni. Lakkasin pelkäämästä, keskityin unelmiin, ihmisten auttamiseen ja rakkauteen.  Keskityin omaan henkiseen kasvukouluuni, ymmärrykseen siitä että tullakseen valon soturiksi on puhdistettava sydämensä ja mielensä. Uskallettava mennä sinne missä pelko jähmettää toimintakykyni ja ajatteluni.  Muutettava uskomukseni yhä uudestaan ja uudestaan kunnes jäljellä on vain syvä kiitollisuus.

Kiitos siitä että opetatte minua, autatte, rakastatte. Jokainen ihminen, asia joka saa minut pois raiteiltani. Tottelematon lapsi, hankala asiakas. Joku joka sohaisit minua kipeään paikkaan. Kiitos siitä että autoit minua puhdistamaan kaiken myrkyn sisältäni. Sillä jos en osaisi katsoa sisäänpäin olisin puutteessa elävä syyttelevä uhri, se jolle aina tapahtuu kaikki paha.
Se joka ei näkisi valoa katsellessaan ja kuunnellessaan miten päivä päivältä maailma syö itse itsensä. Media täyttyy ihmisen itsekkyydellä, uskomattomalla rajaavalla ajattelulla. Kunhan minulla on kaikki hyvin. Kunhan ette sylje toisen hätää kasvoilleni.
Elämme ajassa jossa kaikki se mikä ei palvele hyvää lakkaa olemasta.
Pelko on se joka ajaa ihmisiä toimimaan sydäntään vastaan. Pelko on se joka uskottelee meille ettei maailmassa olisi tarpeeksi kaikkea, meille jokaiselle,

Unelmatuotanto rakkauslapsemme järjestää tapahtuman jolla ei ole muuta tarkoitusta kuin välittää rauhan ja rakkauden sanomaa. Musiikilla. Mukaan on lupautunut Suomalaisia eturivin artisteja. Emme ota kantaa tapahtumalla maahanmuuttopolitiikkaan, emme kerää mitään. Haluamme kertoa että tuemme maailmaa jossa  ei ole tilaa vihalle. Viha on energia joka ei vie meitä mihinkään. Meditaatio, rukous, kaunis ajatus.  Kaikki edellämainitut ovat tehokkaampia kuin järeästi varusteltu sotakoneisto.

Vapaus on uusi nimemme. Rakkaus ymmärtää että olemme sitä. Pelko saa meidät kuvittelemaan toisin. Tule mukaan muuttamaan sisimpäsi. Pian maailma täyttyy sillä mitä olemme.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti