keskiviikkona
Terkkuja haaremihousutehtaasta...tais lähteä vähän lapasesta. Mä näen varmaan kohta uniakin haaremihousu kuoseista. Rajattomia mahdollisuuksia, väriyhdistelmiä ja mikä tärkeintä älyttömän mukavat jalassa. Sopii erityisen hyvin meditoimiseen jos malttaa ompelun lomassa hetken istahtaa ;)

Välillä istun koneella ja kirjoitan romaania jota aloin työstämään muutama päivä sitten. Ideaa olen kypsytellyt pitkään sisälläni mutta nyt vasta se alkaa ilmentymään tekstinä. Kertoo yllättäen rakkaudesta, kaksoisliekeistä jos olet koskaan törmännyt kyseiseen termiin. Kaksoisliekki on korkein kumppanuuden muoto. Sielunkumppaneista seuraava ja koska tämä termi on pitkään kummitellut omassa ja monen monen elämässä päätin että on aika.  Tuoda ihmisille kertomus jossa on huimaa seikkailua, henkisyyttä ja ja rakkautta. Puhtainta ja kauneinta maailmassa. Suuntaan kirjani erityisesti nuorille (toki kaikille muillekkin) Nuoret ovat tulevaisuutemme ja on aika palauttaa puhdas yksinkertainen ajattelu ja toiminta tälle sekopäiselle planeetalle. Ei enää kouluampumisia, masentumisia, päihteitä, vain omaan napaan tuijottamista. Vaan yhteiseen hyvään puhaltamista, toinen toisensa hyväksymistä, kunnioittamista ja rakastamista.

Ensi viikolla myös unelmatuotanto ottaa lisää tulta siipiensä alle. Ensimmäinen ryhmä on pian kurssinsa selvittänyt ja valmiina muuttamaan maailmaa. Omaansa ja kolmen läheisensä.
Yhteinen matka on ollut upeaa, oivallukset elämästä, itsestään. Siksi kai me tänne synnyimmekin.
Oivaltamaan todellisen itsemme. Ugh...

Ps. nyt minäkin sovin uusissa housuissani sisustukseen...mikä harmonia!

4 kommenttia:

 1. Päheet noi ekat haaremit! :)

  VastaaPoista
 2. Uu Päheet...onpa kiva sana. Taidan ottaa käyttöön ;)

  VastaaPoista
 3. Hauskat bökät! Sun elämä on kyllä ihana seikkailu.

  VastaaPoista
 4. EIKÖ! Näitä pitää tehdä paljon lisää :) Mun mielestä jokainen voi seikkailla omassa elämässään. Hypää vain aluksen kyytiin ja pitelee hatusta kiinni. Mahdollisuudet ovat rajattomat sillä mihin matkustaa :)

  VastaaPoista