torstaina Noin kaksi vuotta sitten Minnan elämä pysähtyi. Tammikuun lopun sunnuntai aamu päivä. Käynti jossa poliisit kertoivat perheen yhdeksäntoista vuotiaan tyttären kuolleen. Kaunis pärjäävä tyttö. Minnan silmäterä oli ottanut kotibileissä ekstaasi pillerin ja menehtynyt. Huumeita tyttö ei tiettävästi ollut käyttänyt, ehkä kokeillut muutamia kertoja. Monan kohtaloksi koitui huume jonka seassa oli myrkkyä. Epäpuhdas sekoitus joka tappoi hetkessä. Kuolema tuli ja pysäytti kaiken, koko elämän. Ensimmäiset hetket jopa hengittäminen teki kipeää. Selviytyminen elämästä. Tutustuin Minnaan ystäväni välityksellä. Uskomattomaan vahvaan naiseen joka taisteli joka ikinen päivä selvitäkseen, pystyäkseen olla äiti kahdelle muulle lapselleen.  Ensimmäisen vuoden Monan kuoleman jälkeen tapasimme saannöllisesti energiahoidon merkeissä. Ystävystyimme ja teimme ristiretken Ikeaan Minnan pakettiautolla. Hämmästelin tätä upeaa naista jolla on loputon kyky organisoida asioita, nähdä pienimmätkin yksityiskohdat ja selvitä. Ihan mistä vain. On tullut aika kertoa. Antaa kasvot tarinoille nuorista jotka kuolevat huumeisiin. On aika puhua suoraan miten turhaa on suorittaa elämää, murehtia turhista. On tullut aika tehdä yhdessä parempaa tulevaisuutta lapsille. Levittää tietoa. Olla rohkea.


 Muutama päivä ennen Monan kuolemaa Minna osti kaikki Jack Sparrow dvd:t joita suunnitteli yhdessä tyttärensä katsovan. Kaikki jäi...kasetit odottavat edelleen. Moni asia tekee vielä kipeää.
Niinpä oman voimahahmon miettiminen oli helppo valinta. Merirosvo. Vanhan ajan nostalgiaa tuotuna tähän päivään. Mystiikkaa voimaa. Saada leikkiä ja voimaantua.Unelmatuotanto tekee paljon työtä auttaakseen nuoria. Uusin erilaisin tavoin. Ihmisiä jotka ovat valmiita käyttämään aikaansa ja rakkautta mahtuu mukaan idoimaan ja tekemään. Tehdään yhdessä parempi maailma. Perustetaan se arvoille jotka ovat meille tärkeitä. Lapset ja nuoret ovat tulevaisuutemme. Emme halua hukata enää ainuttakaan polulle joka vie päihteisiin ja syrjäytymiseen.
Tämä on vallankumous kohti uutta rakastavaa paikkaa meille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti