torstaina

Maailma on kummallinen paikka. Jos kaikki on energiaa on sitä myös jokainen ajatus, teko. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pallolla on myös käsittämätön huumorintaju...saimme taannoin ystäväni kanssa nauruhepulit kirppiksellä nähdessämme hm. "nostalgisia" kalalautasia. Voi ei pitäiskö joka perheessä olla kalalautaset, veistelimme vitsejä. Tänään syödään kalaa missäs meidän kalalautaset ovat? Voitte kuvitella reaktioni kun avaan äitini ostamaa lahjaa paketista muutamaa viikkoa myöhemmin...jep! Kalalautasia. Yritin pitää pokkaa...näitä mulla ei vielä olekaan.
Eli sitä saa mitä ilmentää ;)
Jouduin myös tinkimään vähä tavara ajattelusta kun tajusin vieraita saadessani ettei mulla oo kahvikuppeja kun myin taannoin lähes kaiken omaisuuteni. Ostin uusiokeskuksesta uudet ajatuksella että nää voi myydä sitten kun tavara alkaa taas ahdistamaan.
Mulla on täällä uusi bändi= Mummi ja My. Mä soitan rumpua ja My laulaa ja tanssii.

Viikkoon mahtuu myös surua ja itkua. Sytytän kynttilän Joonakselle joka päätti maallisen taipaleensa viime lauantaina. Jep. Juuri näitä nuoria joita emme ymmärrä, joiden tuska kumpuaa jostain paljon syvemmältä kuin ikinä arvaisimmekaan. Joonas hyvää matkaa sulle paikkaan jossa sua ehkä ymmärretään paremmin kuin täällä <3
Perjantaina klo 20-22 kokoontuu laaja ystäväjoukko Joonakselle järjestämäänsä muistotilaisuuteen. Toivon että jokainen joka haluaa rakentaa uutta rakkaudellisempaa maailmaa sytyttää kynttilän samaan aikaan. Hiljentyy hetkeksi ja keskittää ajatuksensa rakkauteen toinen toisiamme kohtaan.

Hiljaa kosketti särkyneen olkapäätä,
kaunis enkeli.
Kotiin palaa kuiskasi.
On aika lähteä,
kohti kaukaista tähteä.
Vien sinut paikkaan kauneimpaan
siellä saat hellässä syleilyssä
levähtää.

Sydämenpolku2 kommenttia: