torstaina

Rikkaistodellisuus


Oletko koskaan miettinyt mihin katoaa sukat pyykkiä pestessä, miten toinen pari voi kadota mystisesti? Voisiko pesukoneen sisällä olla rinnakkaismaailma johon sukat katoavat? Toisella puolella tyypit pitelevät luukkua auki ja jonottavat sukkia...jihuu taas saatiin uusi pariton sukka. Tai mihin kukat katoavat, ostat upeita vaalenpunaisia pelargonioita ja hetken päästä kukat ovat mystisesti kadonneet? Jäljellä on vain vihreät osat jotka näyttävät upeilta mutta kaipaisit kuitenkin niitä kukkia...
Tai mihin kaikki vaatteet joita raahaat kaupasta tai kirpparilta katoavat? Koskaan ei ole mitään päällepantavaa vaikka juuri hankit monta uutta mekkoa?  Niillä on myös tyyppi nimeltä aikavaras. Rinnakaistodellisuudessa eletään runsaudessa kun kaikki kadottamamme on paremmassa käytössä, tyypeillä riittää sukkia, kukkia, mekkoja, aikaa, rahaa, terveyttä, rakkautta.
Jatkan taistelua ja ompelen lisää mekkoja, essuja, maalaan satuja ja kirjoitan runoja. Paljastan teille salakavalat varkaat jotka huijaavat ihmispoloja.


6 kommenttia:

 1. Erityisesti tämä kukkamysteeri ja kirpputorivaatemysteeri koskettavat minuakin läheltä. Ja niin tuo sukkamysteeri myös.

  En tajua mitä rinnakkaistodellisuudessa tehdään minun sukillani. Taitavat olla värisokeita kun ei sukkien parittomuus haittaa ja ehkä siellä heillä on useampi jalka kun on niin kova puute jalanlämmikkeistä

  Mutta mmmmmmmmmmikä ihana essu!

  VastaaPoista
 2. Mun täti esitti mulle teorian kun olin pieni: kaikki kadonneet sukat ja tavarat korjaa talteen ja vie mukanaan eräs kummallinen jänis. Ehkä hän yritti opettaa mua pitämään huolta tavaroistani, kun olin silloin aika huithapeli mm. pesin kenkääni joessa ja ´hups´vaan, siellä se kenkäpoloinen on varmaan vieläkin mustijoen pohjassa... :D

  VastaaPoista
 3. Pieni lintu mukavaa perjantaita ;)

  Taika ne on niin villiä porukkaa että ne nimenomaan likkuu eriparisukissa...saattaa olla että niillä on vaikka kolme jalkaa ja ei haittaa vaikka kaikki ovat eriparia.
  Essu on muuten naapurin pikku-neidille...toki voisin kyllä itsekin loikkia moisessa!

  Tiina miten mä en hämmästy yhtään että oot uittanut kenkiä joessa...joo toi jänis on sieltä rikkaistodellisuudesta. Vanha tuttu, kadottelee munkin tavaroita. ;)

  VastaaPoista
 4. Hahaa, nytpäs ratkes tuokin mysteeri!Tosin mua kummastuttaa, miten niille kelpaa myös mun ukko-kultani sukat, joissa on yleenä kantapää haperoitunut tai puhki...Ihanan essun olet värkännyt! Mä muistan vielä lapsuudestani, kun pikkutytöt käytti essuja. Siitä varmaan juontaa mun rakkaus essuihin, en koskaan ikuna tee ruokaa ilman essua ja liinaan päässä...jotenkin noilla varusteilla pääsee oikeaan fiilikseeen, tuntee itsensä ihan aidoksi martaksi ja kokkailu sujuu paremmin ;) (en siis tykkää kokkailusta yhtään, mutta oikea varustelu tekee tässäkin tapauksessa "mestarin".)Leppoisaa viikonlopun alkua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hei toi täytyy vielä selvittää, ehkä nillä on joatin erityistä käyttöä kulahtaneille yksilöille. Tekevät niistä lampunvarjostimia tai muuta jännittävää? Oikea varustelu lajissa kuin lajissa on tärkeintä! T.nim. mulla on uudet hienot juoksulenkkarit jotka varmaan juoksee itsekseen, yritän vain pysyä kyydissä ;)

  VastaaPoista