keskiviikkonaOmituisen mummon omituisia puuhia osa....

Mun pikku luovuusystävä Elviira is back. Tahtoo että ompelen ihan hassuja juttuja, supattaa korvaan ja yllyttää ompelemaan vaatteisiin pikkuisia mummoja. Huutaa lisää väriä väriä ja iloa ihmisille.
Samalla mun mielikuvitus lentää,,,jatkan mielessäni tarinaa pikkuisesta Elviirasta, kapinallisesta menninkäistytöstä. Voin paljastaa teille että Elviiralla on poikaystävä, peikkopoika nimeltään Elbimbo. Poika on kovin ihmeissään tästä tulipallosta joka vyöryi hänen elämäänsä.
Tarinaa piisaa milessäni, saa nähdä tuleeko se eläväksi. Naapurin pikku-neiti vilahti ompelun lomassa kylässä näyttämässä nukke koti kirjaansa, yhdessä hihkuttiin kirjan kauniille jutuille,  minä eniten nukelle joka oli tummahipiäinen mies, hirveät rintakarvat ja kultakorut,,, että kaikenlaista väkeä sitä nukkekodissa asuukaan. Yhtäkkiä tyttönen ilmoitti että nyt mä lähden kotiin, mulle tulee vieraita, mielikuvituskavereita. Mä tuumasin mielessäni että Joo tiedän tunteen, ihan normaalia.

6 kommenttia:

 1. Ihana Elviira! Ja naapurin pikkutyttö! Mun mielikuvitus tuottaa myös tarinaa, joka vois joskus jopa päätyä lastenkirjaksi... En ole kirjoittanut ylös sitä, mutta mielessäni juoni etenee. Mielikuvitus on ihana asia, jos se tuottaa hyvää mieltä, eikö totta!

  VastaaPoista
 2. Ihania mummo-liivejä!!

  VastaaPoista
 3. Elbimbo ja rintakarvoja... Vain sinun blogissasi ;)

  VastaaPoista
 4. Henkkumaaria rupea ihmeessä kirjoittamaan, ties mitä siitä syntyykään :) Ilman mielikuvitusta ei olisi mitään!

  Anonyymi kiitos :)

  Taika hehe :)

  VastaaPoista
 5. Elbimbo on varmasti hyvä tyyppi!

  Hauskaa Juhannusta!

  T. Sari R-E

  VastaaPoista
 6. Sari joo taitaa olla ;) Hyvää Juhannusta ja hepoille terkkuja!

  VastaaPoista