maanantaina


4 kommenttia:

 1. Just noinhan se on. Kiitti muutensun voimaannuttavan blogin, mä olen uskaltanut toteuttaa yhden unelmani, oikeastaan aika merkittävän. Hylkäsin tutun ajattelumallini:"Jos teen nyt näin, niin sit varmasti tapahtuu noin ja vielä jotain muutakin..." Eli tarkastelin elämää kaikkien mahdollisten epäonnistumisien ja uhkien kautta...MUTTA sit päätinkin katsoa vain yhden asian kerrallaan ja iloita pienistäkin hetkistä ja alkaa elää askel kerrallaan luottaen, että selviän vaikka ottaisinkin jonkun askeleen väärään suuntaan. OLEN TOSI ILOINEN JA UTELIAS; MITÄ MUA MAHTAAKAAN ODOTTAA!!! Hyvää juhannusviikkoa sulle!

  VastaaPoista
 2. Voi että miten mahtavaa kuulla!!! Mä tuun niin onnelliseksi jokaisesta joka toteuttaa unelmiaan. Ihan sama isoja tai pieniä tai mitä vaan kunhan uskaltaa kuunnella sydäntään :) ja onko niitä vääriä askeleita olemassakaan, on vain kokemuksia joista toiset ovat enemmän opettavaisia :) Sua odottaa varmasti jotain käsittämättömän hauskaa ja hienoa. Hyvää juhannusta myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Hei anonyymi, olen itse oivaltanut aivan samoja juttuja. Etukäteen murehtiminen vaan estää toteuttamasta unelmia, kun kaikki kauhukuvat estää tekemästä mitään uutta! Kiitos Maria ihanasta blogista, siitä tulee aina iloinen mieli! <3 Itsekkin meinaan olla rohkea ja ennakkoluuloton tästä eteenpäin, varmaahan aina on, että jotain vastoinkäymisiä tasaisin väliajoin tulee, mutta omalla asenteellaan voi varmasti vaikuttaa siihenkin, miten niistä sitten selviää. Eikä se etukäteen murehtimalla auta asiaa....jää vain ihana elämä elämättä :) Ihanaa minttumaaria kaikille! Elina

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihana Elina että uskallat olla rohkea ja kuuntelet sydäntäsi, ties minne se sinut viekään <3

  VastaaPoista