keskiviikkona


Kohtaan rautatie asemalla istuessani humalaisen miehen joka istuu viereeni ja uhoaa. Ensin vähän arastelen miehen agressiivista käytöstä mutta katson rohkeasti silmiin, kuuntelen, välitän kuin kenestä tahansa tärkeästä ihmisestä.  Mies poistuu välillä mutta palaa takaisin ja alkaa kertomaan elämäntarinaansa....ensin  oli koti työpaikka perhe. Jotain särkyi, tuli ero ja mies alkoi käyttämään tuskaansa päihteitä, menetti asunnon ja asuu nyt kadulla. Kysyn ottaisiko mies vastaan apua jos sitä hänelle tarjottaisiin, hän alkaa itkemään ja sanoo ettei enää halua elää niin kuin on elänyt. Kerron miten enrgiahoitaminen voisi olla hyvä apu ongelmien kohtaamiseen ja käsittelyyn. Annan nimeni ja puhelin numeroni kirjoitan lappuun vielä enkelin viestin.
Älä koskaan menetä uskoa toivoa ja rakkautta.
Pyydän ottamaan yhteyttä kun on pystynyt vuorokauden olemaan selvinpäin. Mies soittaa jo samana iltana, mulla on puhelin äänettömällä koska olen elokuvissa katsomassa Hilton-dokumenttia syrjäytyneistä nuorista (suosittelen!) jättää viestin vastaajaan ja kertoo että haluaa apua.
Soittelemme seuraavana aamuna ja sovimme tapaavamme illalla rautatie-asemalla. Mies tulee humalassa, pyydän että palataan asiaan kun on selvinpäin. Ensin olen pettynyt mutta sekunnissa ymmärrän, ei ole merkitystä sillä pystynkö auttamaan tavalla jolla kuvittelin. Joskus apua voi olla sitä että vain kohtaa toisen, ihmisenä, välittämättä siitä mitä tämä on valinnut polulleen. Kun lähden mies vielä haluaa sanoa, että kun kirjotit sen enkelin viestin että tiedätkö mitä, sinä olet minun enkelini.

Poltteeni auttaa syrjäytyneitä ihmisiä, etenkin lapsia ja nuoria voimistuu päivä päivältä. Nämä aseman aikuiset miehet ovat usein olleet itse näitä kyseisiä lapsia ja nuoria. Tässä meidän nykyajassa Suomessa on 50 tuhatta syrjäytynyttä nuorta. On monia tahoja jotka yrittävät auttaa, keskusteluapua, tukea elämänhallintaan, ohjausta työelämään vaikka mitä.
Meillä on ammattilaista joka lähtöön hienoja systeemejä, silti tänä päivänä tällä ymmärryksellä ja kokemuksella ei puhuta kehon ja mielen yhteydestä, siitä miten täysin lukossa oleva huonosti voiva ihminen saattaa itse löytää vastauksen tuskaansa sisältään. Vapauttaa kehon tunnelukot ja saada sitä kautta energiaa ja voimaa ottaa taas elämä haltuunsa. Löytää kadoksissa olleen ilon ja onnen sisältään.
Löytää luovuutensa ja tapa purkaa asioita sisältään, ilman päihteitä.
Tiedän etten rikastu työllä jota haluan tehdä, päivastoin elän kaikilla säästöilläni ilman tuloja, onnellisempana kuin koskaan. Riemuitsen jokaisesta joka saa otteen hoitojen kautta elämästään, riemuitsen pienistä askelista tällä polulla kohti jotain uutta ja erilaista tapaa auttaa ihmisiä. Olemme siskoni kanssa nimenneet itsemme katu energiahoitajiksi, tyypeiksi joiden tarkoitus on rikkoa pelottavia myyttejä energiahoitamisen ympäriltä ja tuoda sitä ihmisten tietoisuuteen. Saa tykätä mutta ei oo pakko ;)


8 kommenttia:

 1. Voi Maria! Mulla tuli kyyneleet, kun luin tekstisi! <3 Joskus on vaan kaikkein tärkeintä, että joku vaikka vaan huomaa ja oikeasti huomioi toisen ihmisen. Monesti unohtuu, että myös noilla elämässään eksyneillä on takanaan omat tarinansa ja ehkä vaan ei ole ollut tarpeeksi omia voimia ja ihania ihmisiä ympärillä! Sinä olit varmasti tälle miehelle enkeli, milloinkohan kukaan on viimeksi kysynyt häneltä kuinka hän voi? Koko maailmaa ei pysty yksi ihminen muuttamaan, mutta pieniä hetkiä voi muuttaa ja ehkä ne lähtee kasvamaan eteenpäin aina potenssiin 1000000000000 Aurinkoista torstai päivää sinne Stadin kujille ;) Elina

  VastaaPoista
 2. Taika <3 <3 <3

  Elina niin tuli mullekkin katsessani tämän miehen kauniisiin silmiin. Uskon että maailma muuttuu hyvinkin pienistä, hyvä lähtee moninkertaistumaan ihminen ihmiselta. :) ihanaa päivää myös sulle <3

  VastaaPoista
 3. Enkeleitä on. Ainakin sinä. Toivoisin, että meissä muissakin jokunen.

  VastaaPoista
 4. Enkeleitä on, se on varma! Mä uskon siihen että meissä jokaisessa asuu pieni enkeli joka vain odottaa että näemme sen myös itse <3

  VastaaPoista
 5. Hassua on, että kun antaa sitä omaa hyvää energiaansa muille, niin sitä tulee kaksinkerroin itselle lisää.

  Sari R-E

  VastaaPoista
 6. Sari näinpä! <3 sinä viisas ihana punapää :)

  VastaaPoista
 7. Liikutuin...
  Kunpa kaltaisiasi oli enemmän...♥

  VastaaPoista