lauantaina
Prinsessa elämää osa 1...

Täällä mä huitelen uudessa kodissa ja elämässäni, ihan kuin näkisin unta tai olisin herännyt unesta, tuntuu ihan käsittämättömältä. Mähän siis ymmärrän sekunnissa että mun kuuluu elää tällälailla seikkaillen, tehdä arjesta ruusuilla tanssimista ja vain säteillä hauskuutta rakkautta ja valoa ympärilleni.
Ihan kuin hyvä haltija olisi heilauttanut taikasauvaansa ja palauttanut mut takaisin omaan oikeaan käsikirjoitukseeni, kuin olisin ollut eksyksissä jossain kummallisessa draamaamassa jossa mun piti oppia kaikki nämä asiat jotta pääsin takaisin omaan tarinaani, jonka tyylilaji onkin hullunhauska seikkailukomedia...
Riemuiten tutkin lähiseutua ja hihkun ääneen (ohikulkijoiden katsoessa erittäin pitkään) löytäessäni kulman takaa suklaapuodin jossa on joka lauantai ja sunnuntai suklaabrunssi...ja ties mitä muuta uskomatonta.
Aloitin ensimmäisen aamun leipomalla taivaallista suklaakakkua kummipojan synttäreille, illalla suuntaan lempibändini keikalle ja nyt mä aattelin mennä porekylpyyn...jos siin osaan käyttää moista laitosta...nappuloita on vaikka muille jakaa...toivottavasti mä en räjäytä sitä...puss te kaikki ihanat siellä. Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa ja kun lentää siivin valkoisin...tai siis vaaleanpunaisin...


6 kommenttia:

 1. kuulostaa juuri sinulta :) Ihanaa iltaa ja suklaabrunssia....

  VastaaPoista
 2. Nauttikaahan olostanne. Tuosta suklaapuodista olen kyllä ihan kade. No, onneksi mulla on tänään karkkipäivä ja syön... yllätys yllätys suklaata!

  Sari R-E

  VastaaPoista
 3. Iiiiiiiih!! Hiiiiiih! Ihiiiiii!!! <- Hihkumista :)

  VastaaPoista
 4. Noihin kuviin ei juurikaan tarvitse lisätä tekstiä...IHANAN NÄKÖISTÄ!!!!!

  VastaaPoista
 5. Oih, nautihan prinsessa elostasi!:)

  VastaaPoista
 6. Riitta kiitos :)
  Sari nam suklaa vaan on niin hyvää :)
  Taika mäkin hihkun! Ja aika lujaa... ;)
  Anonyymi juu ihan mahtava löytö tää asunto :)
  Heidi kiitos, sen lupaan tehdä!

  VastaaPoista