tiistaina


Huomenta! Terkkuja mummolan epätasapainoiselta omituiselta höpöttäjältä jonka elämä ja mielipiteet vaihtuvat noin kerran päivässä (tai tunnissa)
Siivottuani  koko elämäni olen ymmärtänyt että mähän en pidä siivoamisesta alkuunkaan...mun sisäinen prinsessani laittaisi paljon mieluummin jonkun muun tähän työhön...eksyin eilen ihanalla helsinki retkelläni hurmaavaan kaupaan nimeltään siivouskauppa ja voitteko uskoa heillä on siivousfirma nimeltään siivoustaivas..huh...kunhan rikastun palkkaan ehdottomasti.
Ostin joulun tuoksuista pesuainetta kun sitä kuulemma saa käyttää ympäri vuoden ja paikalla ollut hurmaava vanha herra suositteli sitä myös hajuvedeksi?


Ostin myös punaisen rimpsu-essun johon saa kätevästi kännykän taskuun siivotessa ja voi kuunnella lempibändiään samalla kun suorittaa tätä ikävää puuhaa. Toisaalta voi myös vain suihkia tätä tuoksua ympäriinsä ja  huijata siivonneensa...
Mun iloksi ja onneksi Virkkukkoukkunen on nyt myös helsingissä ja oli ihan pakko ostaa muutamia hurmaavia juttuja...olen lopettanut "köyhäilyn" kun ymmärsin ettei se ollutkaan kivaa...toivoin maailmankaikkeudelta runsautta ja sain sitä. Koska talous sallii taas hauskan elämän vieton kulutan ihan siekailematta. Annan taantumalle kyytiä ja ostan tavaroita joiden arvomaailmaa haluan tukea ja en suinkaan pidä kaikkea itse vaan annan niitä ihmisille joita rakastan ja ehkä jopa niillekin joita en niin rakasta.


Ja koska näköjään tää toimii että toivoo asioita ja kun uskoo ne toteutuvat...toivoisin itsellei urheiluautoa...ja murua kotiin. Olisi ihan mahtavaa olla mummo jolla on urheiluauto ja etupenkillä ihana mies. Että tervetuloa vaan molemmat. Tnim. olen valmis seikkailuun...hihii

7 kommenttia:

 1. Mä en lainkaan tykkää siivoamisesta, mutta kun on hyvät siivousvälineet siitä tulee vähän mukavampaa.

  Yhden asian olen havainnut miehissä. Esim. oma mieheni ja jopa poikani taitavat pitää siivoamisesta enemmän kuin minä, mutta... miehet eivät oikein tahdo ymmärtää siistien siivousvälineiden merkitystä. Itse pistän aina lattianpesun jälkeen koneeseen pyörimään kunnon pesuun, kun he vain huljuttavat sitä siinä samassa vedessä jossa lattia on pesty.

  Mökillä, jossa pestään astiat käsin, on minulla aina jotkut hauskat tiskaushansikkaat. Silloin hommasta tulee paljon miellyttävämpää. Tätä visuaalista puolta ei myöskään miehet tunnu ymmärtävät vaan ihmettelevät miksi niistä hanskoista joutuu maksamaan enemmän kuin niistä keltaisista perushanskoista.

  Missä päin Virkkukoukkunen on? Perjantaina käyn pyörähtämässä Helsingissä ja voisi sielläkin piipahtaa.

  Sari R-E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta unohtui sana: moppi. Eli sen pistän koneeseen pyörimään...

   Poista
 2. Sari Eerikinkadulla kampissa olisko ollu 9 tai 10...:)

  VastaaPoista
 3. Sulla on sille murulle jo sitten avaimenperäkin valmiina :D
  Oikea asenne!!

  ....pitäisköhän minunkin pistää toiveet uusiksi...näin joulun alla...hmmmmm....

  VastaaPoista
 4. Pepi tottakai...on tärkeää että saapi sitten avaimensa siihen pujotettua, hih! Ehdottomasti ei muuta kuin toivomaan! Joulun alla kaikki on mahdollista ;)

  VastaaPoista
 5. Voi ihanaa! Olisiko se noin helppoa...toivoa vaan :)

  VastaaPoista
 6. Nina juu äärettömän yksinkertaista ;)

  VastaaPoista