sunnuntaina


 Tämä rakas on synnytetty päiväkodin vanhasta pussilakanasta jossa on varmasti tuhissut monta ihanaa pientä kulkijaa...kuvittelen ompelevani sitä hartaissa energioissa sen alkuperän takia...joudun jälleen toteamaan päinvastaisen lopputuloksen. Tekeminen kestää päiväkausia...kaikki paska sisälläni lähtee vuolaaseen  virtaan ja tunnen syvää vihaa, surua ja tuskaa...minä joka kuvittelen olevani itse tosi lempeä ja rakastava olenkin jossain sisällä  vihainen, katkera ja itse hirviö...tunnen syvää rakkautta kaikkia paskoja vihaisia ihmisiä kohtaan kun löydän saman sisältäni...syyttävä sormi jää aika alas kun ymmärtää kaiken mitä on taakseen jättänyt...Annan mekolle nimen vittu...saatana...perkele säikähdän itsekin voiko niin tehdä voiko näin rumia asioita päästää suustaan. Meidät kasvatetaan siihen että ei saa kiukutella tai olla tuhma tai surullinen...ajatelkaa jos hetkellä kun olet tosi hankala joku sanoisikin että ihan mahtavaa...just noin oo oikein vihainen...vihakin saisi luvan ja loppuisi hyvin lyhyeen. Ymmärtäisimme että negatiivisillakin tunteilla on lupa ja tarkoituksensa.


Jälleen kerran ymmärrän että henkinen kasvu ei tee sinusta pyhimystä vaan auttaa sinua olemaan tuomitsematta muita ihmisiä, näkemään  oman keskeneräisyytesi, heikkoutesi ...ja kas kun hyväksyt itsesi hyväksyt myös muut. Otin kuvan itsestäni uudessa mekossa...hassua että kuva on juuri sitä mitä minäkin...tärähtänyt. En halua sitoa itseäni liian tiukkaan muotoon koska kasvan  opin ja muutun joka ikinen päivä!

5 kommenttia:

 1. Ihana vittu..saatana..perkele-mekko =D
  Mä jotenkin ilahdun aina kun päästän höyryt pihalle, parempi päästää ne aina heti, kun padota sisälle negatiivisia tunteita =) Kauna ja viha ovat raskaita kantaa.

  Ja tosta aikasemmasta postauksesta tuli mieleen, kun mullakin kuolee kaikki kukat, enkä tosiaan oo mikään viherpeukalo. Niin otin ja menin ja aloitin torstaina opiskelun puutarhuriksi, koska vaan tuntui siltä =) Maa on kuitenkin vahvasti mun elementti, ja kukkia rakastan, vaikka mun rakkaus onkin niille aika fataalia. Mutta haluan oppia niitä myös hoitamaan. Ens viikolla opin ajamaan traktorilla, sitä odotan ihan innoissani <3

  VastaaPoista
 2. Olen saman tien kulkenut -kiltistä tuntevaksi. Näytät muuten kuvassa tytöltä, etkä mummelilta. :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki tunteet kuuluu ihmisyyteen ja sellaiset ihmiset on pelottavia, jotka ei tunne negatiivisia tunteita. Anna mennä vaan Maci, vittu-saatana-perkele ja kiljut sitä täysiä!!! Vapauttavaa, kun tuntee!

  VastaaPoista
 4. Vera hei ihan mahtavaa :) Nyt jaksaa taas olla lempeä ja positiivinen! Vautsi vai oikein puutarhuriksi ei voi kuin ihailla!!! Mahtavaa kuunnella intuitiotaan ja toteutaa kaikki hulluiltakin tuntuvat ideat....mitähän nmä lähtisin opiskelemaan ;)
  Muuttolintu niin tunteita on monenlaisia ja kun antaa kaikille luvan ne muuttuvat pimeistä valoisiksi :) vai tytöltä :) Siltä musta kyllä tuntuukin!
  Hede juu pitäisköhän järjestää näin huudat kurssi? Ajattele miten vapauttavaa olis kannustaa ihmisiä että ruoki sun vihaa ja negatiivisuutta oo oikein paskiainen ;)

  VastaaPoista
 5. Hitsi, jee, tää oli mahtava juttu, hahaa, en ole ainoa joka potkii seinää niin että vaan itseen sattuu ja kiroilee kun meinaan ommella sormestä läpi. Joopa joo, itsekin aina pelästyn kun ompelukiroilen, siitä lähtee jotenkin niin vahvat energiat... Sanon sitten vaan mun lemmikeille jotka vieressä on että oho, sori...

  VastaaPoista