keskiviikkona


Kattokaa minkä kaunokaisen löysin tänään kirppikseltä...aito kuuskytlukulainen
hippimekko...aattelin ensin että tuunaan sitä jotenkin mutta sitten mä aloin miettiä että onko mulla oikeus muuttaa jotain joka on säilynyt noin upeana..että jos antais sen olla aito ja alkuperäinen :)


Olin liikenteessä tänään ylinaisellisessa oranssissa pilkkumekossa...tukka lettisaparoilla ja varmaankin aika hempeän näköisenä. Ostin samalla reissulla itselleni vasaran..no koska tarvitsin uuden...ostin sen prismasta ja kun ei ollut muuta pussia laitoin sen maksettuani käsilaukkuun...vieressä olevan miehen ilme oli jotenkin hyvin outo...hymähdin ja jatkoin matkaa. Mietin että mitä se kyttäsi...onko jotenkin otoa että nainen röyhelöpilkkumekossa ostaa vasaran ja sulloo sen käsilaukkuunsa? Musta se on ihan normaalia! Olis pitäny varmaan lohduttaa että ihan vain aattelin nauloja hakata tällä ;)


Ja tässä! On mun uusi luotettava kumppani joka toimii hommassa kuin hommassa...pitää sen minkä lupaa...ei koskaan sano vastaan...ymmärtää täysin mua ja mun tarpeita. keksittyäni tämän tuotteen erinomaisuuden mä käytän sitä ihan kaikkeen...kierrän kämppää ympäri ja liimaan kaiken mitä käsiini saan...ei tarvitse porakoneita eikä muita ällöttäviä meluavia juttuja senkun vain liimaa...harkitsin hetken jopa liimaavani taulun seinään mutta kerrankin ajattelin nenääni pidemmälle...jos muuttaa on kiva saada tavarat irti...

5 kommenttia:

 1. Onkohan tuo sitä samaa mömmöä josta lukaisin jotain juttua jostain, mistä lie...hatarapäisyyttä havaittavissa :D
  Piti pistää ostoslistalle, mutta unohdin.
  Ja kun yks päivä tsekkailin koneella olevaa ostoslistaa, se oli jostain ajalta luntamaassa..... Joopajoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, nyt se tyyppi varmaan lukee lehtiä sillä silmällä, että koskas joku rimssumekko on vasaralla hakannut....

   Poista
 2. Toi liimajuttu vaikuttaa mielenkiintoiselta! Mitä kaikkea sillä voi liimata?

  Tiedätkö sä olet ollut mun mielessä nyt aina ajoittain. Semmoisena inspiroivana tekijänä =)
  Kun mua ahdistaa tämä elämä mihin tavallaan ajautunut muiden painostuksesta. Nuorimmainen kohta 3v ja mun pitäis keksiä mitä elämällä tekisin. Muut sanoo mulle että mun täytyy vaan mennä töihin johonkin tämän kylän tarjonnasta (huoltsikka, kauppa, kuntoutuskeskus). Mutta kun mä en halua, ja haluaisin muuttaa jonnekkin ihan uuteen ja jännään paikkaan. Tiedän että esikoisella on täällä ihan paras koulu, mutta kun mua ei ole luotu elämään maalla, vaikka olisi kuinka idyllistä ja ihanaa. Sydän huutaa jonnekkin muualle. Enkä halua tehdä enää mitään pelkästä rahasta, mulle on ihan sama vaikka tekisin vapaaehtoistyötä, kunhan on vaan sydän ja sielu mukana, ja homma on mielekästä ja tykkään siitä oikeasti.

  VastaaPoista
 3. Pepi kuinka sä olet tullut toimeen ilman tätä loistotuotetta...ajattelin kokeilla myös itsetekemiin kukkaroihin kun mikään lällyliima ei pidä kunnolla kangasta kehyksissä kiinni...että jos tähän jäis sormella kiinni=jännitystä elämään ;)hih

  Vera ihan kaikkea...lattialistoja vissiin etupäässä...hmm. lisäksi kaikkea mihin sitä ei ehkä suositella? Ihana kuulla että olen ollut jonkun mielessä ja vielä inspiroinut? Mä oon oikeesti sitä mieltä että elämä on tehty elettäväksi ja suuri seikkailu odottaa sitä joka uskaltaa elää sitä...mä haaveilen muuttavani vielä enemmän kaupunkiin kun pääsin vauhtiin, ihanaa kun on ihmisiä ympärillä :) tee sitä mitä sydän haluaa se on juuri oikea suunta :)

  VastaaPoista
 4. IIIIhana mekko!!!!!

  VastaaPoista