torstaina

Jos on ollut liian jalat irti maasta ja pyöritellyt liikaa elämän ihmeellisyyksiä pienessä päässään
parasta maadoitusta on viettää vuorokausi pienten lasten kanssa. Eipä ehdi liikoja miettimään tämän herrakaksikon järjestäessä ohjelmaa...ja sitäpaitsi mä rakastan lapsien kykyä iloita kaikesta pienestä.  Kuten vaikka kylpyammeesta (täti taitaa olla yhtä innoissaan itsekin (;...) Palautan äidilleen varmaan kaksi rusinaa
niin innokkaasti kaksikko viettäsi aikaa ammeessa. Kyseessä siskon pojat reilu 2v. ja vajaa 4v. jotka pistävät sekunneissa uuteen uskoon kämpän tädin ja ihan kaiken. Isompi pojista Lenni on keksinyt taas uuden mainion sanonnan jota viljelee ahkerasti: Niin upea tää tsun koti niin upea tää sänky niin upea tää sun...hieman hymyilyttää...kuten hymyilytti iltapalalla kun kaksikko huuteli toisilleen hei anna "kimmi vive" ja sitten naurettiin ja lyötiin kättä yhteen. Halusivat myös nukkua väärinpäin sängyssä eli jalat tyynypäässä ja kyllä oli kaavoihin kangistuneella aikuisella vaikeuksia nukkua...täytyy selvästi ruveta enemmän rikkomaan omia rutiinejaan ettei noin pienestä mene sekaisin (; Lenni myös kysyi multa tänään oletko sä aikuinen ja mä vastasin että OLEN! Vaikkei sitä kyllä aina uskois (; Käytiin myös mulle oudossa paikassa jossa tulee harvemmin vierailtua nimittäin hampurilaispaikassa ja ihmisiä hymyilytti mun taitelu tän riehuvan kaksikon kanssa...napsin pienenmmän Onnin ranskiksia kun tiesin ettei kuitenkaan jaksa syödä kaikkia ja Onni karjui vihaisena: ÄLÄ TYÖ MUN LANSKALAISIA! Ja pukiessa huusi Päästä ilti! Ja eipä ookaan ihan helppo saada nää pihalla kiinni ja köyttää turvaistuimiin kun toinen on hallussa toinen karkaa ja niin edespäin...vieressä virnuilevia teinejä jotka uteliaina seurasivat jännittävää näytelmää ja mä yritän näyttää itsevarmalta hien puskiessa otsasta ei hätää homma hallussa...

Ps. vietin siis hetken tietokoneella sillä aikaa oli sitten Lenni ottanut mun meikkipussin ja meikkasi Onnia kun saavuin paikalle...kysyi vielä Onnilta että haluatko katsoa peilistä? Ohhoh. ei näiden kanssa ainakaan ole tylsää (:

10 kommenttia:

 1. Ja joskus sitä luulisi, että 24 hoo sitä samaa maadottaisi niin hyvin, ettei pääkään nouse enää maasta, mutta onneksi ihminen on pakon edessä vahva ;D Mutta olen päättänyt olla armelias itseäni kohtaan! Joku sanoisi laiskaksi, joku taas suurten asioiden ymmärtäjäksi... ;D

  VastaaPoista
 2. Lapsen kyky iloita pienistä asioista on arvokas ominaisuus, joka kannattais palauttaa mieleen aina kun pääsee itseltä unohtumaan... :).

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla et muillakin on vilkkaita lapsia:)

  VastaaPoista
 4. :DDD....arvaa odotanko viikonloppua kun näen taas rinsessat...

  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Vauhdikasta on tädillä ollutkin..:D

  VastaaPoista
 6. Mulla on just tollanen 2v lapsi joka meikkaa, karkaa, piirtää seiniin, rähjää, ei halua turvaistuimeen sun muuta =) Ja joudun varmaan ostamaan tollaisen samanlaisen sängyn kun sulla, koska mulla on sellainen musta vanhempaa mallia, ja siitä on poika iloisesti vääntänyt kolme tollasta kiekuraa irti. Ja ne on sentään terästä!
  Mutta parasta on tosiaan tollasen pienen ääretön positiivisuus ja kyky suhtautua kaikkeen avoimin mielin =) Niin ja myös kyky olla aidosti onnellinen todella pienistä asioista, esim pissa potassa ei oo mikään pissa vaan, se on "wau miten hieno pissa".

  VastaaPoista
 7. Oikeesti, noi kaksi kyseistä poikaa on sellaset pienet Taifuunit ;D Naurattaa toi teidän kommellus, Onnin ranskalaiset ja meikkaaminen.

  Mekin tehtiin joulun aikaan retki jalkopätyyn eli nukuttiin väärinpäin, sitten vaihdettiin puolia, hyvin tuo vähän jännitystä :)

  VastaaPoista
 8. Elise toi oli hyvin kiteytetty: Suurien asioiden ymmärtäjä (:
  Saraheinä niin totta (:
  Suvi niinpä (; Lohduttaa kummasti!
  Pepi ihanaa rinsessapääsiäistä!
  Irmastiina niin ja IHANAA (:
  Vera niin nämäkin ehtivät vääntää päätynupit mun sängystä irti
  ja tosiaan kyllä näitä on ihana seurata pidettiin vielä lettukestit ennen kotiinlähtöä ja kyllä otti sydämestä katsoa millä innolla ja antaumuksella nämä pistelivät lettuja poskeen ja hei vielä mun terveyslettuja...spelttiä hamppujauhoa ja hyvin maistui!
  Hede ihan uskomattomia ovatkin! Kiitos viimeisestä (:

  VastaaPoista
 9. Äitin pienet rakkaat, kiva on sitten aikuisena kertoa niille mitä kaikkea touhuilivat ollessaan pieniä pojan taimia <3
  Kiitos vielä tädille, kun otit hetkeksi lainaan :)

  VastaaPoista
 10. Sanna kiitos kun lainaat! Juu ei kyllä ihan heti lopu ne kertomukset (;

  VastaaPoista