keskiviikkonaEn mä teistä muista tiedä mitä te siellä tällä hetkellä puuhaatte mutta jos haluatte tietää mitä mä puuhaan tässä on kuva vihje...maalaan kylppärissä (kylläkin vesiohenteisella) spraymaalilla siipiä keltaiseksi...yritän saada noi mustat pilkut piiloon kun ne ei sovi mun asuun...älkää säikähtäkö vaikka mä vähän liitelenkin niin en aio (ainakaan vielä) lennellä näillä missään yleisellä paikalla vaan siskon 40v. synttäreillä joissa on pukeutumisteemana satu ja fantasia....ajattelin kevyesti olla päivänsäde...you nou keltainen aurinkomekko siivet selässä ja jotain muuta hauskaa...enää ei puutu kuin menninkäinen, yritin ehdottaa vanhemmalle neideistäni kun mietti miksi pukeutua että mä oon ihana päivänsäde niin oo sä menninkäinen...ilme oli näkemisen arvoinen...ei innostunut? Kummallista toi nykynuoriso...? Ja hei MÄ NÄEN!!!!!!!!!

4 kommenttia:

 1. Kun on koko systeemi päällän niin kuva olis kiva nähdä. Teemapippalot on ihania ja mukavaa, kun joku vaivautuu. Pitkään aikaan en ole päässyt sellaisiin.

  Pitää järjestää varmaan itse prinsessabileet...

  VastaaPoista
 2. Ja mä katsoin että mikä ihmeen musta wappunenä sulla on ja siihen siivet kaveriksi :))
  Haluan kanssa nähdä kuvan lopullisesta asusta!!!

  VastaaPoista
 3. Mä kans toivoisin kuvaa päivänsäteestä :D

  VastaaPoista
 4. Sari ehdottomasti! Kunnon prinsessapippalot (:
  Pepi hahaa tällä tohelluksella musta nenä voi olla milloin vaan (: Lupaan teille kuvan mä oon hekotellut täällä itsekseni ommellessani mulle säteitä päähän tulevaan pantaan,,,näytän ihan vapauden patsaalta (:

  VastaaPoista