keskiviikkonaNo niin nyt näitä kuvia sitten satelee...edelleenkin vähän tökkii, käsittelen kuvia ikuisuuden ja sitten en saa niitä käsiteltynä näkymään tai niissä on jotain ihan hassua kuten tekstit ovat heittäneet pitkittäin kuvan sivuun? Minä ja nykytekniikka ei jotenkin sovita yhteen...eilen meinasi tulostin lähteä parvekkeelta kun en saanut millään toimimaan, tyttäreni ystävällisesti kommentoi että sä oot taas tekniikan ihmelapsena tehnyt siihen jotain kummallista...pyh! Mun mielestä aika jolloin kynä ja ruutupaperi riitti saisi tulla takaisin, ajatelkaa näitä meidän hienoja nykysysteemejä. Ei tarvita kovinkaan isoa luonnonmullistusta kun kaikki prakaa ja sitten ollaan ihmeissään...tyttäreni joka pienestä pitäen on aiheuttanut äidilleen päänvaivaa kyselemällä liian vaikeita kysymyksiä osaa aina kyseenalaistaa ihan kaiken...kuten sähkökeskustelemme männä päivänä...kerroin että valitsin sähköntoimittajaksi ekosähkön johon neito tuumasi että miten on mahdollista saada eri sähköä eikö se ole kaikki ihan samaa...mä yritin jotenkin viisaana perustella että...ööö...varmaan se jotenkin menee eri lankaa pitkin...ehkä...mulle moni asia on hyvin mysteerinen mutta yritän vaikuttaa viisaalta ja vain esitän ymmärtäväni...mutta yksi asia on ihme...nimittäin mun matikkapää on aina ollut yhtä kehno kuin tekniikkaymmärrys ja silti pyöritän suht isoa yritystä alvit ja palkat ja kaikki on ihan selvää? pässinlihaa kun oikeasti puhutaan kongreettisista asioista eli rahasta eikä mistään matikantuntien x...y...laskuista eli kehitystä sekin (:
Ja arvatkaa kuka on tapetoinut ihan itse kuvien tapetit? MINÄÄÄÄÄ! Päätin kokeilla osaanko ja osasin! Välillä hypin riemusta ja tuuletin mä osaan tapetoida JIHUUU! Eli tekniikasta viis kun osaa näitä käytännön juttuja!!! Tänään pitäisi porata kiviseinään reikiä jotta saa noita tauluja seinään eikä roikota sohvan kulmalla...toisaalta on paljon jännempää köllötellä sohvalla ja odottaa milloin taulu tulee niskaan...t.nim. kokemusta on!

7 kommenttia:

 1. Hetkinen.. siis sehän menee eri lankaa pitkin..? varmaankin ekomateriaalista tehtyä lankaa pitkin.. vai? :D

  VastaaPoista
 2. :D :D tokihan sillä ekolla voi olla jotain tekemistä sen kanssa miten sähkö on tuotettu :D

  Hyvä Maria!! Ei monetkaan osaa tapetoida. Minäkin menen tänään tapettikauppaan ja sitten pitäisi lähteä vähän poistelemaan vanhoja tapetteja ennen ku saan uutta päälle :)

  VastaaPoista
 3. Upea tapetti! Tykkään kovasti. :)
  Koti näyttää muutenkin todella kivalta, kotoisalta ja mutakattomalta.

  VastaaPoista
 4. Eikös se vähän niin mene, että ihminen osaa tehdä sitä mitä HALUAA tehdä :)
  Työ tekijäänsä neuvoo....täytyy myöntää, että enpä ole minäkään ikinä tapetoinut tähän päivään mennessä :)
  Minäkin tykkään sun tapetista!!

  VastaaPoista
 5. Mä mietin tossa kans yks päivä, että kun tilasin vesisähköä niin tuleeko mulle nyt sitä vesisähköä???? Entä jos naapurin mummo on tilannut ihan ydinsähköä, niin miten se sähkölinja tietää että mitä on tilattu ja mihinkin?

  VastaaPoista
 6. maanvaiva...niin tietty(;
  Rebekka niin (: hyvä me remontoivat naiset!
  Minnaja tuntuu ihan uskomattoman hyvältä ja kodilta (:
  Pepi ehkä säkin kohta tapetoit...jotain?
  Vera eikö ole ihan kummallista, ei pysty pieni pää ymmärtämään kaikkea kummallista...ehkä täytyy vain luottaa viisaampiin ja olla tajuavinaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan....kotona ei saa (onneksi?) tapetoida, mutta tekis mieli vetää mökille takaseinään kipsilevytys....ja päälle tapetti :D
   Mutta enpä taida....

   Poista