tiistaina

                                                   ELÄMÄN RYTMIT

näytä tiedot

Ihmisen keho on äärettömän viisas ja herkkä. Jos jokainen saisi elää yksinkertaista puhdasta ja luonnollista elämää ei tarvittaisi kelloa eikä meidän olisi niin vaikea ymmärtää singnaaleja joita kehomme
meille viestittää. Saattaa olla että sinut on totutettu rytmiin ja elämään joka ei ole sinulle sopiva. Silloin ihan yksinkertaiset perusasiat kuten nukkuminen, syöminen ja rentoutuminen muuttuvat vaikeiksi ja sekaviksi.
Sitä ikäänkuin muuttuu kuuroksi ja sokeaksi keholleen ja painaa väkisin päivästä toiseen  ja ihmettelee miksi on niin stressaantunut. Energiahoidossa tälläisen kehon tunnistaa siitä että se on ikäänkuin shokkitilassa. Sydän hakkaa, aineenvaihdunta on ihan jumissa tai sekaisin, hoidettavalla on epätoivoinen tunne elämästään ja lupailee itselleen että kunhan saan  tehtyä tuon ja tämän niin sitten helpottaa.
Kilpajuoksussa aikaa ja kaikkia velvollisuuksiamme kohtaan unohdamme itsemme ja suorastaan tilaamme itsellemme lisää huonoa oloa, sairauksia ja hukkaamme sen mikä oikeasti on elämän tarkoitus.
Väitän että ihmiset jotka asuvat hyvin vaatimattomissa ja alkukantaisissa oloissa nauttivat elämästä enemmän kuin me "hyväosaiset" joilla on kaikki mahdollinen. Me säälimme näitä köyhiä poloisia ja kuvittelemme että nämä ihmiset haluaisivat tulla "sivistyksen" pariin jos pystyisivät. Luulen että muutaman päivän vierailu meidän maailmaamme saisi heidät pakenemaan kirkuen takaisin viidakkoon...Oma matkani takaisin elämän yksinkertaisten perusasioiden pariin on ollut ihmeellinen puhdistava kokemus, asiat joita tavoittelin koko elämäni osottautuivat tyhjiksi ja merkityksettömiksi. Palaan lähtökuoppiin ja jatkan elämääni yksin pienessä kerrostalokaksiossa. ajan vanhalla auton romulla pienillä tuloilla...sisälläni uskomaton rauha ja tyytyväisyys en tarvitse enää kovin paljon sillä löysin sen mitä kadotin kauan sitten...ITSENI

jk.Ystäväni hämmästeli muuttoani ja kysyi mihin aioin muuttaa...oli yllättynyt että ihan tavalliseen asuntoon? Ei olisi kuulemma olisi yllättänyt jos olisin kertonut muuttavani savimajaan Afrikkaan...haa sitä pitää harkita siis vielä...(;

15 kommenttia:

  1. Aika näyttää kuinka kauan viihdyt sillä pienessä kerrostalo kaksiossa... ;)

    VastaaPoista
  2. Janne niin, tai sitten sillä asunnolla ei ole niin väliä kunhan on muuten hyvä olla (:

    VastaaPoista
  3. Olisihan savimaja kokemus ! Kuvista/blogista päätellen teillä on aika iso talo, miten saatte kaksi aikuista ja tavarat mahtumaan pieneen kaksioon ? Vinkkejä otan vastaan, itse muuttamassa kaksioon ja aivan liikaa tavaraa + mies !

    VastaaPoista
  4. Hei raksulainen, mitäh? Olet nyt ottanut/ottamassa ilmeisen huikean askeleen kohti omaa voimaasi! ONNEA!!! Hienoa, että teit ratkaisun, jos tuntuu juuri tuolle. Minä olen vahvistanut sidostani perheeseen ja se tuntuu nyt niin kovin hyvälle.
    Lämpöisin tsemppi- ja haliterkuin!! Nähdäänkin, toivottavasti! :)

    VastaaPoista
  5. Olen sanaton ja järkyttynyt ja surullinen. Haleja! Carola

    VastaaPoista
  6. Hmmm... Aikamoinen käänne sun elämään...
    En viitsi surkutella, kun uskon tietäväni tunteen, kun homma ei toimi, niin ei toimi...
    Toivottavasti jostain sieltä kerrostalokaksion uumenista nousee uusi suunta elämälle. =)

    VastaaPoista
  7. Sari kiitos! Anonyymi muutan siis yksin ja luovun kaikesta ylimääräisestä tavarasta. Tanja niin, vaikea ja raskas prosessi takana...olis ihana nähdä sua(: Haleja! Carola ymmärrän...halit!
    Koo hmm...aivan varmasti nousee´(:

    VastaaPoista
  8. Sä selviät kaikesta; olet sen verran viisas nainen :) Halaus ja puristus Rakas ja tärkeä :)

    VastaaPoista
  9. Voimahalaus <3 Sä olet tehnyt vaikean ja raskaan ratkaisun (ja yllättävän), mutta joskus niitäkin joutuu tekemään, jotta pääsee haluamaansa päämäärään. <3

    VastaaPoista
  10. Riitta kiitos (: Samoin!
    Niina niinpä...takaisinhalaus (:

    VastaaPoista
  11. Lämpöisiä ajatuksia sinnepäin minultakin! Kun yksi ovi sulkeutuu ja niin pois päin... Voimia!

    VastaaPoista
  12. ai sä sait savimaja jutun facebookissa vaikka se vähän takkuili;)

    VastaaPoista
  13. Anni (: on kaksi tietä josta toinen vie perille!
    Saraheinä kiitos(: Suvi sain sain(:

    VastaaPoista