lauantaina

USKOMATONTA MUTTA TOTTA...
Nimittäin meidän remontti etenee!!! Oon niin innoissani! Tästä tulee mun oma työhuoneeni jossa mä ompelen ja teen  energiahoitoja (kävin kurssin kesällä ja olen vähän tehnyt tutuille koemielessä) Tulevat kuviot ovat vielä aika auki mutta jotenkin mä haluaisin yhdistää kauneuden/hyvinvoinnin/sisustuksen/käsillä tekemisen auttaa ihmisiä voimaan paremmin...aikamoinen paletti yhdistää mutta saas nähdä (; Sen jälkeen kun lähdin kulkemaan itselleni oikeaan suuntaan tuntuu ikääkuin mua tuupittaisiin eteenpäin ja autettaisiin ihan eritavalla kuin ennen. Kuten eilen kun painelin tapettikauppaan etsimään huoneeseen sopivaa tapettia ja murehdin pientä budjettia...ja siinä se oli poistokorissa pieneen hintaan mun tapettini!!Jossa on juuri sopiva teema mun huoneeseen, kauniita sanoja jotka saivat hymyn huulille. Kiitos kiitos kiitos.Lisäksi pääsen yllättävälle matkalle ja löysin kirpputorilta upeat vermeet itselleni. Mun hyvää tuultani ei kaada mikään eikä uskoa siihen että maailma on kaunis ihana paikka ja kaikissa ihmisissä paljon hyvää. Pidetään hyvää huolta toinen toisistamme!


9 kommenttia:

 1. Sä olet niin ihana!

  VastaaPoista
 2. kuulostaa niin hyvälle!!
  samanlaisia ajatuksia meillä pyöri päässä silloin kun lähdettiin laittaa omaa perhekotia pystyyn, ollaanko ihan kaheleita kun koko oma elämä muutetaan tyystin ja otetaan liuta muiden lapsia meille kotiin..
  siihen oli vaan uskottava ja hyvälle tuntuu edelleen..
  tuota "tuuppimista" mulle tapahtuu hyvin usein, ja kun kysyn neuvoa, niin pian vastaus tulee jotenkin eteeni..ihan ehkä oudoltakin suunnalta, mutta tulee silti..
  luotan paljon enteisiin, ja vaistooni...silloin kun en ole niihin uskonut, niin metsään on menty ja kovin..
  luota vain sinäkin tulevaan!!
  noita hoitoja minäkin haluaisin lähteä opiskelemaan ja oppimaan, olen niistä kovin kiinostunut ja monenlaisissa hoidoissa olen käynyt ja hyvin vahvasti ne tuntenut..
  Onnea!!
  jaana

  VastaaPoista
 3. Ihana, onnea huokua postaus.
  Itsekkin tuli hyvälle mielelle...☺

  Kaunista tuo tapetti.

  VastaaPoista
 4. Mulle on myös hyvin tuttua tuo tunne, että "tuupitaan". Kunhan vaan kulkee silmät auki ja luottaa vaistoihinsa ja ennen kaikkea itseensä, kuuntelee omaa sisintään, niin eteen voi tulla yllättäviäkin ratkaisuja omiin ongelmiin.
  Hyvää remonttimieltä jatkossakin ja toivottavasti pääset hyvin pian omaan työtilaan toteuttamaan itseäsi! =)

  VastaaPoista
 5. Mä sain vihdoin oman työhuoneen kuntoon (vapautui pojaltani), kun nyt ollaan myymässä tätä taloa... Saas nähdä kuinka monen vuoden päästä on uusissa tiloissa sitten itsellä työhuone? Nyt on langat, ompelukone ja kaikki systeemit kivasti omilla paikoillaan.

  No, pakko luopua jostain, että saa jotain muuta halumaansa tilalle.

  Sari R-E

  VastaaPoista
 6. Jaana ihan mahtavaa etta toteutitte tuon, varmasti rankkaa mutta niin tarkeaa tyota (Olen ulkomailla ja koneessa ei ole o ja a:N pilkkuja...)ihanaa etta luotat vaistoihisi ja etta olet saanut positiivisia hoitokokemuksia (:
  Irmastiina olen superonnillen jos sain sutkin iloiseksi (:
  Koo (: Olet ihku
  Sari Oletteko myymassa taloa? Mika on suunnitelma b?

  VastaaPoista
 7. Maria, ollaan myymässä taloa juu. Löytyy oikotieltä. Ollaan ostettu maatila. On iso muutos muuttaa tällaisesta hyvinvarustellusta ja mukavasta talosta maatilalle, mutta odotan kovasti. Siinä pääsee remppaamaan paljon. Ja syy muuttoon on se, että hevosia ei voi laittaa autotalliin vaikka se onkin tilava...

  http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/7020753

  Sari

  VastaaPoista
 8. Kyllä kuulostaa todela hienolta tuo kertomasi 'kun lähdin kulkemaan itselleni oikeaan suuntaa'. Tuosta kannattaa kertoa ja rohkaista muitakin siihen suuntaan. Veikkaan, että useammalla ihmisellä on samoja ajatuksia, mutta ryhtyminen sanoista tekoihin jää tekemättä, kun ajattelee aina vaan 'Sitten kun...'

  VastaaPoista