tiistaina

Tää kanaemona oleminen on oikesti niin kivaa...mä tykkään ihan hirveästi puuhata eläinten
kanssa se rauhoittaa ja jotenkin vie mua lähemmäksi luontoa ja maata...kun tuntuu että elämässä ei oo mitään järkeä on aika itsekin vähän hidastaa, pysähtyä ja miettiä miten kallisarvoisen elämänsä kuluttaa. Mitä väliä on olemattomilla pikku murheilla kun oikeasti oivaltaa elämän salaisuuden... Se on rakkaus: Ihmisiin, eläimiin ,luontoon asioihin joilla on oikeasti merkitystä. Musta tuntuu että maailma olisi ihan toisenlainen jos me kaikki pysähtyisimme miettimään näitä asioita. Ei tarvitsisi olla eri puolueita köyhiä tai rikkaita vaan ihmisiä jotka välittävät toinen toisistaan  ja tekevät kaikkensa että täällä olisi kaikilla hyvä olla. Kukaan ei haluasi tehdä päätöksiä jolla tuhotaan luontoa ja toisiamme. Kukaan ei tuomitsisi toista ihonvärin, seksuaalisensuuntautumisen tai uskon tai kielen takia. Kenenkään ei tarvitsisi elää pelossa tai puutteessa. Muutos lähtee pienistä asioista hyvistä teoista toinen toistamme kohtaan. Milloin viimeksi autoit pyyteettömästi jotain läheistä joka sitä tarvitsee? Vaikka jututtaisi yksinäistä vanhusta ihan vaan huvikseen tai kantaisi
ostoskassia tai antaisi läheiselleen lahjaksi vaikka aikaa oikesti kuunnella ja olla läsnä.
Tapoja on miljoonia mä haastan kaikki blogini lukijat (joita on jo 51 JIPPIII!!!)  mukaan kampanjaan: Tee yksi pyyteetön hyvä teko päivässä jollekulle. Sen ei tarvitse olla kuin poimin kadulta jonkun toisen heittämän roskan! Pistetään hyvä kiertämään sillä on mahtava vaikutus meihin kaikkiin (:


7 kommenttia:

 1. Voi kanamummo sä oot superihana! Mä otan haasteen vastaan. :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi noita kanoja - ja kanamummoa :) Jokos olet munia malttanut maistella, vai pölyttyvätkö pyhinä kapistuksina kopassaan?
  Haaste on haasteellinen!

  VastaaPoista
 3. Paitettiin Tiina sunnuntaina munia ja olipa keltuainen hivenen keltaisempi kuin kaupan munissa (:

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus!
  Kyllä pani "kanamummo" hienon haasteen... aion ottaa haasteen vastaan. VAikka olenkin kanssasi samaa mieltä ja yrittänyt kovasti näkemyksiämme toteuttaa, huomaan aina välillä, että parantamisen varaa olisi..
  Täyttä asiaa kirjoitat ja tämän, kun kaikki muistaisimme, maailma olisi todellakin parempi paikka.

  VastaaPoista
 5. Irmastiina hieno homma (: eiköhän meillä kaikilla oo parantamisen varaa...muuta pienillä asioilla ja teoilla voi olla jollekulle suuri merkitys.

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa pohdintaa ja oivallusta elämän tärkeimmän asian äärellä <3 Haaste otetaan ilolla vastaan : ) olen niin samaa mieltä, rakkaus asuu meissä jokaisessa ja se on tarkoitettu jaettavaksi juuri niin, että osaisimme pyytettömästi auttaa toisia <3 ja ne on todella niitä pieniä asioita, joilla on suuri merkitys
  : )

  VastaaPoista